Media

Μελέτη για Δανάη Μπάρκα – Mente Fuerte: «Είναι όλο λάθος. Από την αρχή μέχρι το τέλος»

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της, Mega Καλημέρα την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Mente Fuerte με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τις νέες κοπέλες και τις αισθητικές επεμβάσεις που υποβάλλονται.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο με το χρονικό της κόντρας τους και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ελεονώρα Μελέτη η οποία τόνισε:

«Εγώ θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει γίνει είναι όλο λάθος. Είναι από την αρχή, μέχρι το τέλος ένα λάθος. Έχουμε μια Μαρία Σολωμού η οποία είπε τη γνώμη της για κάτι θίγοντας ένα κοινωνικό φαινόμενο και αντί να εστιάσουμε στο κοινωνικό φαινόμενο, σχολιάζουμε τι είπε η Μαρία, τι είπε η Δανάη για τη Μαρία, τι είπε ο Mente Fuerte για τη Δανάη, τι είπε ο ένας για τον άλλο.»!

1695881296196-533979052-meleti-gia-barka-kai-solomou.jpg

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: Είναι όλο λάθος και έχουμε αφήσει ένα κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο το έθιξε η Μαρία Σολωμού με ζήλο και πάθος, με χαρακτηρισμούς, που όπως είπαμε εμείς τους σχολιάσαμε υπερβολικούς, το οποίο φαινόμενο το προσπερνάμε, ενώ μας καταπίνει και είναι γύρω μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από το Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved