Σασμός - Πηνελόπη Τσιλίκα: Οι σπουδές στη Νομική, το Εθνικό Θέατρο και η συνεργασία με τον Μπισμπίκη
Media

Σασμός - Πηνελόπη Τσιλίκα: Οι σπουδές στη Νομική, το Εθνικό Θέατρο και η συνεργασία με τον Μπισμπίκη

Την Πηνελόπη Τσιλίκα τη γνωρίσαμε στη σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες», την αγαπήσαμε στον «Σιωπηλό δρόμο» και πλέον μέσα από τον ρόλο της στο Σασμό αναμένεται να δημιουργήσει στενές σχέσεις με το τηλεοπτικό κοινό καθώς ηρωίδα της θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

Ποια είναι η Εύα στο Σασμό;

SASMOS-Phneloph-Tsilika.jpg

Αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μικρότερή του. Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, τη μεγάλωσαν με άνεση και τη σπούδασαν. Η Εύα είναι αρχιτεκτόνισσα. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της. Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγροτουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους. Ο Παύλος είναι ο μόνος που τη γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη. Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού την κάνει να βάλει σκοπό της την εκδίκηση.

sasmos-tsilika.jpg

Οι σπουδές στη Νομική, το Εθνικό Θέατρο

Η Πηνελόπη Τσιλίκα γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Αθηνών, είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους σκηνοθέτες.

«Η υποκριτική είναι τέχνη και δουλειά επίπονη, γιατί ο ηθοποιός χρησιμοποιεί σαν εργαλείο του το σώμα του, το νευρικό του σύστημα, τις σκέψεις και τη φαντασία του. Αν θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά καλά, πρέπει να αποδεχτείς ότι θα είναι μια επίπονη διαδικασία. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι πρέπει να είναι και βίαιη», έχει πει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved