Η Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα στη ζωή του Δημοσθένη
Media

Η Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα στη ζωή του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς - Το κλίμα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι βαρύ, όμως εκείνος και η Ασπασία προσποιούνται πως όλα πηγαίνουν καλά, για χατίριτης Ειρήνης.

Αργότερα, η γυναίκα συναντάει τη Χάιδω και της αποκαλύπτει ότι μίλησε στον σύζυγό της για την πατρότητα της κόρης της. Ο Δημοσθένης μάλιστα, μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του, διαχωρίζει τη θέση του σχετικά με την ανατροφή της.

elia

Την ίδια ώρα, στη ζωή του μπαίνει μία γυναίκα, η Ξένια (Αντρεα Χάννα), η οποία είναι άγνωστη στην περιοχή. 0 άντρας πηγαίνει μαζί της για φαγητό στην ταβέρνα και όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ζευγάρι. Εν τω μεταξύ, η Αρετή πιέζει την Ασπασία να της πει τι είναι αυτό που την απασχολεί, αλλά εκείνη ντρέπεται να μιλήσει και δεν της
αποκαλύπτει το ένοχο μυστικό της.

ELIA

Η Γη της Ελιάς

Ταυτόχρονα, έρχεται αντιμέτωπη με την ψυχρή στάση του Δημοσθένη απέναντι της. Έτσι, τον ρωτάει ευθέως ποια πρόκειται να είναι από ’δώ και στο εξής η σχέση τους. Λίγο μετά, ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την ερωμένη του στο χωριό και ειδοποιεί τον Στάθη. Παράλληλα, το γλυκό του κουταλιού με βάση την ελιά γίνεται ανάρπαστο και η Ασπασία χαίρεται με την επιτυχία της, ενώ η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η συνταγή της μητέρας της για τη βραβευμένη σπανακόπιτα έχει διαρρεύσει.

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved