Πέμη Ζούνη: Η επιστροφή του Έρωτα φυγά, το μεγάλο ατού του σίριαλ και ο 3ος κύκλος
Media

Πέμη Ζούνη: Η επιστροφή του Έρωτα φυγά, το μεγάλο ατού του σίριαλ και ο 3ος κύκλος

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε πρόσφατα η Πέμη Ζούνη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καθημερινή δραματική σειρά του OPEN Έρωτας φυγάς στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ίδια μίλησε για τις αντιδράσεις του κοινού, το μεγάλο ατού του σήριαλ ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να υπάρξει ένας ακόμη κύκλος. 

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κοινού;

Είναι προφανές από αυτά που ακούμε και αυτά που νιώσαμε ότι έδεσε η χημεία των ηθοποιών και αυτό είναι μια σύμπτωση μαγική. Πέρα από όλους τους συντελεστές, η αγωνία του σκηνοθέτη και της παραγωγής είναι να κάνει ένα καστ ώστε να δέσουν οι χημείες τους. Δόθηκε η ευκαιρία να ανέβει ο πήχης και αυτό είναι κάτι πολύ αισιόδοξο.

erotas-fygas-800x595.jpg

Πέμη Ζούνη

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς ξεκίνησε να προβάλλεται. Τι είναι αυτό που πιστεύετε ότι θα κρατήσει τον ενδιαφέρον του κοινού;

Το ατού του σίριαλ φάνηκε ότι είναι οι γρήγορες ανατροπές και αυτό είναι καλό και για τους ηθοποιούς, γιατί δεν βαριούνται. Δεν πάνε σε μια πεπατημένη. Αλλάζουν όλα και επίσης είναι πάρα πολύ σωστό ότι κανείς δεν είναι μόνο καλός ή μόνο κακός. Ξαφνικά η Μαργέτα αλλάζει, η Αλεξάνδρα αλλάζει, ο Μάρκος αλλάζει, θα δούμε επιτέλους τη Μαργέτα αγκαλιά με την Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου). Επομένως, ό,τι ξέρουμε να το βάλουμε με ερωτηματικό.

erotas-fygas-(3).jpg

Πέμη Ζούνη

θα θέλατε να υπάρξει και τρίτος κύκλος στον «Έρωτα φυγά»;

θα ήθελα να μην πλατιάσει, γιατί την πατάς έτσι, θεωρώ σοφό να κλείνει κάτι ένδοξα.

Μετρώντας πλέον αρκετές δεκαετίες καλλιτεχνικής πορείας, αισθάνεστε ότι είστε συμπαθής στον χώρο;

Έχω εισπράξει σεβασμό, πράγμα σπουδαίο. Έχω εισπράξει αγάπη, ακόμα σπουδαιότερο. Δεν έχω συγκρουστεί ποτέ με ανθρώπους στη δουλειά, πράγμα σπάνιο. Άρα είμαι πιο τυχερή από το να είμαι απλά συμπαθής. Και ναι, ανταγωνισμό έχω νιώσει μια-δυο φορές, από άντρες. Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved