Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της: «Δέχτηκα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες»
Media

Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της: «Δέχτηκα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες»

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωινό Σουσου και μίλησε για την κρίση στον γάμο της, τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχθηκε και αποκάλυψε ότι παραμένει στο Οpen και θα είναι στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

«Η καλοκαιρινή εμπειρία ήταν μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια και δεν βάζω τελεία, βάζω κόμμα γιατί θα υπάρξει συνέχεια. Ο κύβος ερρίφθη, θα μιλήσω για εμένα. Θα είμαστε πολύ σύντομα στο πιο ανοιχτό κανάλι το Σαββατοκύριακο. Παρέα θα είμαστε, περίπου όπως ήμασταν το καλοκαίρι, με την ίδια διάθεση, ομαδικότητα και ενθουσιασμό. Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτήν την εξέλιξη», είπε αρχικά.

Και τόνισε:: «Η μεγαλύτερη δυσκολία που είχα να αντιμετωπίσω ήταν η επικαιρότητα. Δεν ήθελα να εκτεθώ και να εκθέσω κάποιον, ερχόμουν στο κανάλι από τις 5μιση για να μάθω τα νέα. Στην ψυχαγωγία ήταν πολύ πιο οικεία τα πράγμτα».

Για την προσωπική της ζωή και αν το μετάνιωσε που το μοιράστηκε με τον κόσμο, είπε: «Πάντα μου αρέσει να μιλάω και να λέω τα πράγματα που συμβαίνουν στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει να έχω ανθρώπους δίπλα μου να με στηρίζουν, ή να μου πουν ότι είμαι λάθος. Βρέθηκα ξαφνικά να δέχομαι μια καταιγίδα μηνυμάτων, χιλιάδες μηνύματα από γυναίκες που μου έλεγαν τι τους είχε συμβεί και έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν».

Και τόνισε: «Είμαι πολύ καλά και ο μικρός είναι πολύ καλύτερα από όλους μας και αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Δεν χαλάω τη σχέση μου γενικά με κανέναν. Μου αρέσει τη σταθερότητα. Το περίμενα όλο αυτό που έγινε με τις κάμερες, αλλά δεν ασχολήθηκα».

Τέλος όσον αφορά τη Ναταλί Κάκκαβα, δήλωσε «Δεν υπήρξε καμία συζήτηση ούτε πριν, ούτε μετά. Είναι κάτι που θα φροντίσουμε όμως να γίνει γιατί ξέρω ότι πρόκειται για έναν καλό άνθρωπο και αυτό είναι το σημαντικό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved