Το προξενιό της Ιουλίας - Άννα Μάσχα: «Η Χάδω έχει ακόμα μία πληγή που δεν έγινε ποτέ μητέρα»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Άννα Μάσχα: «Η Χάδω έχει ακόμα μία πληγή που δεν έγινε ποτέ μητέρα»

Το προξενιό της Ιουλίας - Στη «Χάδω» είπε «ναι» όχι μόνο γιατί της άρεσαν το σενάριο και οι άνθρωποι της σειράς, αλλά και γιατί ο ρόλος αυτός είναι εντελώς αντίθετος από εκείνον της περίφημης Διαμάντως που ερμήνευσε την περασμένη σεζόν στο «Αυτή η νύχτα μένει». «Η Χάδω δεν είναι χαρακτήρας θετικός. Αντιθέτως, είναι... σκοτεινή» μας αποκαλύπτει. Και συμπληρώνει αφοπλιστικά: «Είναι νωρίς ακόμα για να πω ανίτη... συμπαθώ! Την κατανοώ πάντως πλήρως και την υποστηρίζω 100%, αν και είναι η... κακιά της παρέας και δεν είναι και τόσο εύκολο. Θα δω βέβαια και τι μου επιφυλάσσει το σενάριο»...

Η Χάδω όμως δεν βλέπει με καλό μάτι την Ιουλία...

Το θέμα δεν είναι προσωπικό, δεν είναι δηλαδή ότι δεν χωνεύει την Ιουλία. Είναι που φοβάται πως, αν ξανανοίξουν το σπίτι τους, θα ρισκάρουν, γιατί θα βγουν από την "εγκλωβιστική” μεν, ασφαλή δε καθημερινότητα και έτσι ίσως να υποφέρουν οικογενειακώς, όπως υπέφεραν παλιά, με την πρώτη γυναίκα του Γιωργίκη. Φοβάται λοιπόν την "εισβολή”. Και η Ιουλία, άθελά της, "εισβάλλει”. Επίσης την ενοχλεί που είναι πολύ νεότερη του αδελφού της, αν και εδώ που τα λέμε αυτό δεν ήταν και τόσο ασυνήθιστο εκείνη την εποχή. Γινόταν κατά κόρον. Άντρες μεγαλύτεροι, φτασμένοι, με λεφτά, έπαιρναν νεαρά κορίτσια, κάτι που δεν έχει σταματήσει βεβαίως να συμβαίνει και σήμερα. Η Χάδω μπορεί να μη βλέπει κάτι ανάρμοστο ή ανήθικο σε αυτό, διακρίνει όμως τον κίνδυνο. Δεν είναι επομένως ότι δεν συμπαθεί το πρόσωπο, την εισβολή όμως αυτής της νέας όμορφης γυναίκας τη θεωρεί πηγή συμφορών και μεγάλων δεινών.

masxa-proxenio.jpg

Το προξενιό της Ιουλίας - Άννα Μάσχα

Ίσως εδώ να κρύύβεται και ένας υπόγειος γυναικείος ανταγωνισμός;

Σίγουρα υπάρχει κι αυτό, καθώς πρόκειται για μια γυναίκα που βλέπει την ηλικία της να περνάει. Η Χάδω όμως έχει ακόμα μία πληγή: δεν έγινε ποτέ μητέρα, ενώ προσπάθησε πολύ. Καθώς έχανε το ένα παιδί μετά το άλλο, αυτό το γεγονός ίσως της στοίχισε την καλοσύνη της, τη θετικότητα απέναντι στους ανθρώπους και τη ζωή και τελικά τον ίδιο της τον γάμο. Πιθανόν μάλιστα εκεί να οφείλεται και η συμπεριφορά που έχει "κλειδώσει” τώρα.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved