Media

Γερμανού: Η εξομολόγηση της & το μήνυμα που της έστειλε η Μαγγίρα: «Θα σε πάρω μετά τηλέφωνο να...»

Gossip-tv Team

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή I Love Σου Κου για τη μεσημεριανή ζώνη, την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και για το πώς θέλει να αποσυρθεί μετά από τέτοια πορεία. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, η παρουσιάστρια του Καλύτερα δε γίνεται τόνισε ότι δεν χαλάνε οι φιλίες για την τηλεόραση, αναφερόμενη βέβαια στον Κώστα Τσουρό τον οποίο αντιμετωπίζει κάθε Σαββατοκύριακο τα μεσημέρια πλέον.

maggira-germanou.jpg

Η Ναταλία επίσης είπε ότι αγαπάει την τηλεόραση, όμως έχει σκεφτεί αρκετές φορές πως ίσως έχει έρθει η ώρα να αποσυρθεί. Όμως κάθε φορά λέει, χάρη της όμορφης ομάδας που έχει, «άντε και λίγο ακόμα» και έτσι φέτος βλέπου το Καλύτερα δε γίνεται για έκτη χρονιά.

Η Γερμανού επίσης είπε ότι το όνειρό της είναι, όταν τελικά αποσυρθεί, να ζει σε ένα νησί, να έχει μία γραφομηχανή και να γράφει βιβλία.

Τότε η Μπέττυ Μαγγίρα έστειλε το... μήνυμά της στη Ναταλία λέγοντάς της ότι θέλει να ξέρει πού θα αποσυρθεί για να είναι και εκείνη στο ίδιο μέρος ώστε η Γερμανού να γράφει τα βιβλία της και η Μπέττυ να έχει τον φούρνο και το καφενείο του οικισμού.

«Θα σε πάρω τηλέφωνο» υποσχέθηκε η Μαγγίρα στη Ναταλία, κάνοντας φυσικά πλάκα. Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ναταλία Γερμανού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved