Ποια είναι η Άννα Λουιζίδη που υποδύεται την Φρόσω στη σειρά Ψυχοκόρες και έχει κερδίσει το κοινό
Showbiz

Ποια είναι η Άννα Λουιζίδη που υποδύεται την Φρόσω στη σειρά Ψυχοκόρες και έχει κερδίσει το κοινό

H σειρά εποχής Ψυχοκόρες κέρδισε το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κάνοντας μία βουτιά στο παρελθόν της γυναίκας στην Ελλάδα.

Η σειρά Ψυχοκόρες, προβλήθηκε και μέσα από το κανάλι του ANT1, το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου και όπως ήταν φυσικό οι τηλεθεατές συγκλονίστηκαν.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό το Twitter/X πήρε φωτιά με τους χρήστες να σχολιάζουν με τα καλύτερα λόγια τις σκηνές.

Ψυχοκόρες - Δείτε βίντεο με τις ηρωίδες

Μία από τις σκηνές που συγκλόνισε τους χρήστες ήταν αυτή όπου η Φρόσω Πολύζου κατά κόσμον Άννα Λουιζίδη έπεσε θύμα βιασμού.

Η ηρωίδα βρέθηκε ως «ψυχοκόρη» στο σπίτι του Νάτση στην Τρίπολη μόνο και μόνο για να βιάζεται. Κι αυτή, δεδομένου ότι η σειρά έχει βασιστεί σε αληθινές μαρτυρίες από γυναίκες που υπήρξαν Ψυχοκόρες, είναι μία τραγική αλήθεια που κάποτε συνέβαινε στην Ελλάδα.

925f79f7-psixokores.jpg

Ψυχοκόρες

Ψυχοκόρες - Ποια είναι η Άννα Λουιζίδη;

Η Άννα Λουιζίδη είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών και μάλιστα σύμφωνα με το unstage, τέλειωσε τις σπουδές της μόλις το 2022. Έχει ωστόσο προλάβει να δοκιμαστεί στο θέατρο, παίζοντας αρχικά με τους συμφοιτητές της του έτους 2022 στην παράσταση Βόιτσεκ.

Στη συνέχεια ως τριτοετής σπουδάστρια βρέθηκε και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την Αντιγόνη. Από την ΑΘήνα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στην παράσταση Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας που ανέβηκε σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη τον Οκτώβριο του 2022 στη σκηνή. Επίσης, έχει παίξει στις παραστάσεις Οράτιος του Heiner Muller και Οι Μελλοθάνατοι.

Δείτε φωτογραφίες της στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved