Λύγισε η Βάσω Λασκαράκη: «Μη το συζητάμε… Είναι δύσκολο»
Media

Λύγισε η Βάσω Λασκαράκη: «Μη το συζητάμε… Είναι δύσκολο»

Λύγισε η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας για την 9χρονη κόρη της, Εύα που βρέθηκε στην  πρώτη θέση στο θέατρο  Ακάδημος και χειροκρότησε τη μαμά της, που επέστρεψε στο θέατρο και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, Unfriend.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την ανάρτησή της στο Instagram σχετικά με την κόρη της που έγραψε μεταξύ άλλων: «Πριν 9 χρόνια άφησα την Εύα μωρό στην κούνια της κ έφυγα για να κάνω παράσταση … χθες βράδυ 9 χρόνια μετά στην επιστροφή μου στο θέατρο ήταν στο κοινό …. Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα με λόγια είναι αδύνατον !
Η πρεμιέρα αυτή ήταν αφιερωμένη στην Εύα λοιπόν ❤️❤️❤️❤️»

Έτσι μιλώντας για την κόρη της, λύγισε: «Συγκινούμαι πολύ, αλλά ας μην το συζητήσουμε. Είναι δύσκολο…».

vasolaskaraki_1696174572_3204066998148842010_220748216.jpg

Όσον αφορά την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ, είπε: «Έχω αγωνία αρκετή, καλή αγωνία όμως. Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχω αυτό το σφίξιμο ότι κάτι είναι καινούργιο, ρωτάω να μάθω, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό. Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες. Το πρότζεκτ αυτό μου ταιριάζει».

«Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου, Λευτέρης Σουλτάτος στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης» πρόσθεσε η Βάσω Λασκαράκη.

«Ο σύζυγός μου με πιστεύει πολύ ότι μπορώ να το κάνω. Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved