Πανθέοι – Θανάσης Κουρλαμπάς: «Aπό μόνη της η σειρά ως τίτλος είχε πάντα μια δυναμική»
Media

Πανθέοι – Θανάσης Κουρλαμπάς: «Aπό μόνη της η σειρά ως τίτλος είχε πάντα μια δυναμική»

Πανθέοι: Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μιλά για την εμβληματική σειρά που μυεί ολοένα και περισσότερους τηλεθεατές στα άδυτα της γνωστής οικογένειας και αποκαλύπτει το μέλλον του ήρωά του

«Όλοι είμαστε τυχεροί που είμαστε κομμάτι αυτής της σειράς. Τότε στην πρώτη μεταφορά υπήρχαν άλλοι κώδικες, σήμερα είναι άλλη εποχή και τα μέσα είναι διαφορετικά. Δεν θα πω πότε ήταν καλύτερη μεταφορά. Η κάθε εποχή έχει τους δικούς της νόμους. Το σίγουρο είναι πως όταν έχεις ένα δυνατό κείμενο και τους κατάλληλους ανθρώπους, οι πιθανότητες να κάνεις μια πετυχημένη δουλειά είναι αυξημένες».

1675039600248-690134235-kourlabas-6.jpg

Καθόλου τυχαίο ωστόσο που είδαμε το όνομά σας στο συγκεκριμένο καστ. Είστε απόλυτα συνυφασμένος με την καλή μυθοπλασία.

«Αν όντως το έχω κερδίσει αυτό, είναι χαρά μου και τιμή μου. Νιώθω ευλογημένος ωστόσο που συνεργάζομαι για δεύτερη φορά με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, η πρώτη φορά ήταν στις Άγριες μέλισσες'».

Άρα «Οι Πανθέοι» ήταν ένα γνωστό κείμενο για εσάς.

«Είχα μυρωδιά από τους “Πανθέους", είμαι μιας γενιάς που υπήρχε η ασπρόμαυρη τηλεόραση ακόμα στο σπίτι, ωστόσο δεν το είχα διαβάσει. Έχω στη μνήμη μου όμως ότι ήταν μια σειρά που είχε προβληθεί για τρία χρόνια στην οθόνη καθώς και την εικόνα της Κάτιας Δανδουλάκη. Ήταν οι εποχές που οι άνθρωποι έκλειναν τα μαγαζιά τους νωρίτερα για να δουν τους “Πανθέους" και άλλες σειρές στην τηλεόραση. Οπότε από μόνη της η σειρά ως τίτλος είχε πάντα μια δυναμική».

kourlabas.jpg

Τη Βέτα την αγαπάει;

«Έχει την εξωσυζυγική του σχέση αλλά τη Βέτα την αγαπάει. Είναι γνωστό πως σε εκείνη την εποχή τα πάθη των ανθρώπων έβρισκαν τις διεξόδους τους. Δεν τοποθετούμαι θετικά ή αρνητικά πάνω σε αυτό. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του πλαίσιο. Πάντως αγαπάει την οικογένειά του και θα κάνει τα πάντα για να την κρατήσει ενωμένη».

Αρα, τσάμπα περιμένει η Μαριάννα να γίνει Πανθέου;

«Αυτό δεν το γνωρίζω... Η ζωή είναι γεμάτη από ανατροπές και αυτές αποτυπώνονται και στην τέχνη και στη μυθοπλασία».

Η Βέτα ξέρει την ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας αλλά είναι... κυρία!

«Πρώτα απ' όλα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω με τη Χριστίνα Αλεξανιάν, μια τόσο καλή ηθοποιό. Τόσο εκείνη όσο και οι κόρες μας κάνουν εξαιρετική δουλειά. Η Βέτα λοιπόν είναι τίμιος και γλυκός άνθρωπος και επίσης θα κάνει τα πάντα για να μη διαλυθεί η οικογένειά της».

kourlabas-1.jpg

Ηδη όμως την έχουμε δει να αντιδρά.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάθε δράση έχει και την αντίδρασή της».

Έμπειρος επιχειρηματίας και έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με τον Στάθη...

«Δρομολογούν μια νέα δουλειά για να μπορέσει η επιχείρησή του να επιβιώσει στον πόλεμο, θα δούμε πώς θα πάει».

Είναι από τους πρώτους που καλοδέχτηκε τη Μάρμω!

«Πολλές φορές ως ρεαλιστής βάζει τα συναισθήματά του στην άκρη. Αλλά όταν τον βολεύει τα βάζει μπροστά. Δεν έχει θέμα με τη Μάρμω. άλλωστε και αυτός ξέρει τι σημαίνει να αγαπάς και να ποθείς μια γυναίκα».

Μήπως το ειδύλλιό της με τον Κίτσο γίνει γνωστό στον Φάνη;

«Δεν το γνωρίζω, αλλά και να το μάθαινε δεν νομίζω πως θα εκμεταλλευόταν την κατάσταση για να πετύχει κάτι. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ραδιούργος ο ήρωάς μου. Ο Φάνης αγαπάει τον αδελφό του και θέλει να είναι καλό».

Τα ερωτικά μπλεξίματα της κόρης του θα τα μάθει;

«Έχει μια πολύ δυναμική σχέση με την κόρη του. Μου αρέσει αυτή η πλευρό του Φάνη. όμως τα γεγονότα θα είναι καταιγιστικά. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved