Το Ναυάγιο: Οι καθηλωτικές ερμηνείες «λύγισαν» τους τηλεθεατές - Αποθεώθηκε στο Twitter ο Κακούρης
Media

Το Ναυάγιο: Οι καθηλωτικές ερμηνείες «λύγισαν» τους τηλεθεατές - Αποθεώθηκε στο Twitter ο Κακούρης

Το Ναυάγιο: Οι τραγικές στιγμές που έζησαν οι ήρωες της σειράς, καθήλωσαν τους τηλεθεατές οι οποίοι και αποθέωσαν τον Λεωνίδα Κακούρη για τη συγκλονιστική ερμηνεία του... 

Όπως είδαμε, ο Ιπποκράτης ενημερώθηκε από το λιμενικό πως το Φοίνιξ βυθίζεται. Το πλοίο ήταν έτοιμο να παρασύρει δεκάδες ανθρώπους στη θάλασσα.

Ένα μόνο σωστικό σκάφος ξεκίνησε μέσα στη φουρτούνα για τον τόπο του ναυαγίου και ήταν αυτό του Ιπποκράτη. Στο «Φοίνιξ» ελάχιστες σωστικές βάρκες έπεσαν στη θάλασσα.

eirhnh-navagio.webp

Η Λίνα κατάφερε να βρει θέση σε μία απ’ αυτές, αλλά μέσα στην αναμπουμπούλα έχασε τον Ηρακλή. Η Ειρήνη και ο Απόστολος έπεσαν στη θάλασσα. Το πλοίο άρχισε να βυθίζεται και τα νέα φτάνουν στα Χανιά. Είδαμε απελπισμένους ναυαγούς να παλεύουν για τη ζωή τους.

Αυτές οι συγκλονιστικές στιγμές των ηρώων της σειράς έκαναν τους τηλεθεατές να «λυγίσουν» οι οποίοι έκαναν focus στις ερμηνείες των πρωταγωνιστών όμως εκείνος που καθήλωσε ήταν ο Λεωνίδας Κακούρης, ειδικά τη στιγμή που σπάραξε ακούγοντας ότι δεν είχε δοθεί εντολή διάσωσης συνειδητοποιώντας ότι χάνει το παιδί του. Η σκηνή αυτή έκανε τους τηλεθεατές να «λυγίσουν» και φυσικά ανέβασαν στο Twitter αποθεωτικά σχόλια. Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved