Έρωτας φυγάς: Ματωμένος γάμος για Μαργέτα και Στέφανο- Η Νότα σκοτώνει την Μαργέτα
Media

Έρωτας φυγάς: Ματωμένος γάμος για Μαργέτα και Στέφανο- Η Νότα σκοτώνει την Μαργέτα

Έρωτας φυγάς: Ο απόλυτος θρήνος. Η Νότα σκοτώνει την Μαργέτα λίγες μέρες μετά το γάμο της με τον Στέφανο. 

Η πρόταση γάμου του Στέφανου πιάνει εξαπίνης τη Μαργέτα η οποία το σκέφτεται σοβαρά. «Δεν ξέρω μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν με τον Ιάσονα και τους εκβιαστές τι μπορεί να προκαλέσει ένας τέτοιος γάμος», του λέει κάπως φοβισμένη.

EROTAS-FYGAS.jpg

Όμως. Εκείνος της κάμπτει όλες τις αντιστάσεις. «Αρκεί να είμαστε μαζί. Πολύ χρόνο χάσαμε για τους άλλους», είναι τα λόγια του και η Μαργέτα συμφωνεί. Παράλληλα οι δυο τους ψάχνουν τρόπους για να γλυτώσει η σιδηρά κυρία του Κιάρι απ' τους εκβιαστές της. Την ίδια ώρα. ο Ιάσονας με τη βοήθεια της Ουρανίας κανονίζει στα κρυφά νέο σχέδιο ώστε να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς ενώ η Νότα προδίδει κατά λάθος κρυφές πτυχές του εαυτού της, που μέλλεται να φέρουν νέα σύννεφο πάνω από το σπίτι του Στέφανου. Κι αυτό γιατί κρύβει ένοχα μυστικά για το παρελθόν της που έχουν να κάνουν με τους φόνους των δύο συζύγων της Η Μαργέτα έχει προσλάβει ντετέκτιβ προκειμένου να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για εκείνη. Αυτή, η ώρα δεν αργεί με απρόβλεπτες συνέπειες.

1697724048180-637444865-ANTWNHS-KARYSTINOS.jpg

Η Νότα πλέον αρχίζει να χάνει την αυτοκυριαρχία της. Το μυστικά της για τους φόνους των δύο συζύγων της έχουν βγει στη φόρα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η γυναίκα παίρνει βαριά ψυχοφάρμακα κοθώς πάσχει από σχιζοφρένεια και η έλλειψη της φαρμακευτικής αγωγής τής δημιουργεί έξαρση κάνοντας τον Στέφανο και τον Μάρκο να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Παράλληλα, ο Ιάσονας προχωράει στο σχέδιο εγκλεισμού της μητέρας του σε ψυχιατρικό ίδρυμα θέλοντας να ακυρώσει τη διαθήκη της με τη Μαργέτα να μην υποψιάζεται το παραμικρό.. «θα την αιφνιδιάσω. θα μετανιώσει που έβαλε τον Μάρκο και τον Στέφανο πάνω από μένα και πάει να πετάξει την περιουσία του πατέρα μου», λέει στην Ουρανία.

IMG_1628.jpg

Στο μεταξύ, ο Μάρκος μαθαίνει πως ίσως και η Ευγενία πάσχει απ' την ίδια ψυχιατρική ασθένεια της Νόταε και, ανησυχώντας για το γιο του, προσπαθεί να πάρει μόνο εκείνος την κηδεμονία. «Είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για το παιδί μου. Φοβάμαι μην, πάνω στην τρέλα της, του κάνει κακό», λέει στον Στέφανο. Αυτό όμως πέφτει στην αντίληψη της Νότας της οποίας η κατάσταση έχει ήδη επιδεινωθεί. «Σιγά μην σε αφήσω να πάρεις το παιδί της ανιψιός μου και να ζήσεις τη ζωή σου με την αχαΐρευτη. Δεν ξέρεις πού μπορώ να φτάσω, Μάρκο», μονολογεί. Κι ενώ ο Ιάσονας είναι έτοιμος να εφαρμόσει το σχέδιό του και να κλείσει τη Μαργέτα σε ψυχιατρείο, εκείνη το σκάει και παντρεύεται κρυφά τον Στέφανο. Κουμπάρες είναι η Αλεξάνδρα και η Γεωργία που χαίρονται με τη χαρά τους. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι. Τελικά αυτό που ονειρεύονταν από παιδιά, να είναι για πάντα μαζί, έγινε πραγματικότητα. Ο Στέφανος σχεδιάζει να διαδώσει την είδηση του γόμου παντού. Όμως, το γιο πάντα θα κροτήσει μόνο για λίγο.

PEMY-ZOYNH.jpg

Ο γάμος του Στέφανου και της Μαργέτας γίνεται πρωτοσέλιδο στον «Κήρυκα» Μεσσηνίας, που μεταξύ άλλων, πέφτει στα χέρια του Ιόσονα. «Την άτιμη. Πώς μπόρεσε και το έκανε αυτό; Ρεζίλι μας έκανε, θα έχει βουίξει ο τόπος με τις πομπές της», αρχίζει να ωρύεται, ενώ βρίζει την κακή του τύχη που δεν πρόλαβε να εφαρμόσει το σχέδιό του. Στο στόχαστρο βάζει πρώτες τις κουμπάρες των νεονύμφων, Αλεξάνδρα και Γεωργία, τις οποίες κατηγορεί ευθέως για προδοσία. Εκείνης όμως που η ψυχική υγεία επιδεινώνεται είναι της Νότας και ο έλεγχος χάνεται όταν μαθαίνει γιο τον γάμο του Στέφανου και της Μαργέτας.

undefined

Η Νότα νιώθει να απειλείται, καθώς η Μαργέτα γνωρίζει πλέον πολλά και νιώθει στριμωγμένη. «Μάζεψέ τα και φύγε από την Μεσσήνη όσο είναι νωρίς», της λέει η Μαργέτα. «Αλλιώς τι θα μου κάνεις;» τη ρωτάει η Νότα. «Αλλιώς θα παραδώσω τον φάκελο στην εισαγγελέα» της απαντάει. Η Νότα κάνει να φύγει και όπως έχει γυρίσει την πλάτη της, ανοίγει την τσάντα της, βγάζει ένα μαχαίρι. Το μπήγει στο σώμα της Μαργέτας και την αφήνει αιμόφυρτη κάτω. Αφού τη σκοτώνει της κλέβει τα χρυσαφικά για να φανεί ως ληστεία και πετάει το μαχαίρι. Στη συνέχεια, η Νότα, εκτός εαυτού, προσπαθεί να αρπάξει τον μικρό Στεφανάκο και να φύγει, αλλά την εμποδίζει ο Νικόλαε που πληρώνει κι εκείνος το τίμημα. Πηγή: Tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved