«Σασμός στη γη»: Συνάντηση κορυφής στο Χαλάνδρι για τους πρωταγωνιστές των 2 επιτυχημένων σειρών
Media

«Σασμός στη γη»: Συνάντηση κορυφής στο Χαλάνδρι για τους πρωταγωνιστές των 2 επιτυχημένων σειρών

Ο Σασμός και η Γη της ελιάς είναι δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της μικρής οθόνης και οι εξελίξεις καθημερινά συγκλονίζουν τους τηλεθεατές.

Δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες συναντήθηκαν πρόσφατα και μοιράστηκαν τη στιγμή κάνοντας μία υπέροχη ανάρτηση που ενθουσίασε τους χρήστες των social media.

Ο λόγος για τον Τάσος Ιορδανίδη από τη σειρά Γη της ελιάς του Mega και τον new entry του «Σασμού» στον Alpha, Βασίλη Μπισμπίκη.

SASMOS.jpg

H συνάντηση κορυφής έλαβε χώρα σε γνωστό στέκι των βορείων προαστίων και πιο συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι.

iordanidis-(5).jpg

Οι δυο τους πόζαραν μαζί για μία φωτογραφία και μάλιστα ο ηθοποιός της αγαπημένης σειράς του Mega και παρουσιαστής της εκπομπής «Μπαμπάδες» στην ΕΡΤ δημοσίευσε το στιγμιότυπο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram με την πιο ταιριαστή ατάκα: «Σασμός στη γη».

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

Σασμός 23/10

Ο Παύλος αναλαμβάνει επίσημα τον έλεγχο του οινοποιείου του Φαρμάκη, κάνοντας τον ρόλο του επικεφαλής της επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής, αποφασίζει να προσλάβει τον Βαγγέλη για να συνεργαστεί μαζί του, προφανώς για να τον υποστηρίξει στη διαχείριση της επιχείρησης.

Στην ίδια χρονική περίοδο, η Στέλλα αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία της με τον Αντρέα, αφήνοντας ανοιχτό το ερώτημα σχετικά με τον λόγο που την ώθησε σε αυτήν την απόφαση. Παρά τη διακοπή της συνεργασίας, ο Αντρέας δεν έχει ακόμα αποκαλύψει το τελευταίο του μυστικό.

Ταυτόχρονα, οι προετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ωστόσο, ο Αστέρης ανακαλύπτει μια αλήθεια που σχετίζεται με τη δολοφονία του Στεφανή. Αυτή η ανακάλυψη προκαλεί έντονη αναταραχή στον Αστέρη, και αναμένουμε απρόβλεπτες αντιδράσεις από αυτόν. Εν τω μεταξύ, η Θοδώρα βρίσκεται στον γυναικολόγο, όπου ακούει νέα που την σοκάρουν, πιθανότατα σχετικά με την υγεία της ή με κάποια άλλη προσωπική της κατάσταση.

Στο μεταξύ, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι της για να συζητήσουν σχετικά με τον σασμό, πιθανότατα σε σχέση με τον τελευταίο της βίο. Αυτή η συνάντηση οδηγεί σε έντονη διαμάχη ανάμεσά τους, που φαίνεται να φέρνει τη ζωή της Ειρήνης ένα βήμα προς το τέλος της.Οι αναταραχές που προκαλεί η αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή στον Αστέρη αναμένεται να επηρεάσουν βαθιά τις σχέσεις του με τον υπόλοιπο κόσμο και να οδηγήσουν σε ανακαλύψεις που θα αναστατώσουν τον τρόπο ζωής του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved