Αμαλία Καβάλη: «Το Ναυάγιο είναι ένα τολμηρό εγχείρημα και χαίρομαι που είμαι μέρος του»
Media

Αμαλία Καβάλη: «Το Ναυάγιο είναι ένα τολμηρό εγχείρημα και χαίρομαι που είμαι μέρος του»

Η Αμαλία Καβάλη πρωταγωνιστεί στην πολυσυζητημένη σειρά του Μega «To Ναυάγιο», η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

«To «Ναυάγιο» πραγματεύεται ένα πολύνεκρο δυστύχημα. Eχει δύο χαρακτηριστικά: είναι πολλά τα θύματα, άρα επηρεάζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού, και, δεύτερον, ο καθένας μας θα μπορούσε να ήταν θύμα αν είχε βρεθεί εκείνη τη στιγμή σε εκείνο το σημείο.

Photo-shared-by-Amalia-Kavali-on.jpg

Ολοι πάνω-κάτω έχουμε ταξιδέψει με πλοία, αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία, όλοι ξυπνάμε το πρωί αγνοώντας την πιθανότητα μιας σαρωτικής φωτιάς. Ετσι κάπως το τραύμα από προσωπικό γίνεται συλλογικό και καλείται η κοινωνία σύσσωμη να μετακινηθεί για να το επουλώσει. Εμείς παρατηρούμε τη ζωή των ανθρώπων που επηρεάζονται άμεσα, το πώς διαχειρίζονται το σοκ, την απώλεια, το πώς προσπαθούν να διεκδικήσουν την απονομή δικαιοσύνης, ενώ ταυτόχρονα η ζωή τους συνεχίζεται.

Αυτή την προσέγγιση τη βρίσκω γοητευτική ως προϊόν μυθοπλασίας, γιατί νομίζω τείνουμε να κουκουλώνουμε τα πραγματικά μας τραύματα ως κοινωνία και όχι να τα αντιμετωπίζουμε. Σε τεχνικό επίπεδο τώρα γίνονται πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση, πόσω μάλλον σε καθημερινή σειρά που υπακούει στους πιο γρήγορους ρυθμούς παραγωγής. Είναι ένα τολμηρό εγχείρημα και χαίρομαι που είμαι μέρος του», λέει στο Βήμαgazino

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved