Το Ναυάγιο:«Η μισή σειρά είσαι εσύ»-Ο ήρωας που «τσάκισε» το Twitter με την ανατριχιαστική περιγραφή
Media

Το Ναυάγιο:«Η μισή σειρά είσαι εσύ»-Ο ήρωας που «τσάκισε» το Twitter με την ανατριχιαστική περιγραφή

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Το Ναυάγιο προβλήθηκε απόψε 24/10 μέσα από την συχνότητα του Mega.

Ο δημοσιογράφος που έχασε τη σύζυγό του μετά το ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ ανέλαβε δράση με σκοπό να βρει την άκρη του νήματος.

Ο ίδιος συναντήθηκε με τον Μιχάλη που γνώριζε από πρώτο χέρι τα προβλήματα του πλοίου και είχε ζητήσει να μην ξεκινήσουν. Αλλά ο Δαλαμάνγκας τον αγνόησε, με την πράξη του αυτή να παίρνει εκατοντάδες ζωές!

navagio-6.jpg

Το Ναυάγιο

Ο Μιχάλης θέλησε να περιγράψει εκείνη της βραδιά συγκλονίζοντας τόσο τον συνομιλητή του όσο και τους τηλεθεατές. Οι εικόνες του πνιγμού και η προσπάθεια να σωθούν έχουν μείνει ακόμη χαραγμένες!

Το Twitter σχολίασε για ένα ακόμη βράδυ και υποκλίθηκε στο ταλέντο του Θάνου Λέκκα και στον τρόπο που περιέγραφε όλα αυτά που βίωσε!

Το Ναυάγιο - Δείτε τα καλύτερα σχόλια

Το Ναυάγιο - Αναλυτικά όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο 24/10

Η Ειρήνη δεν έχει τη δύναμη να ξαναμπεί σε πλοίο και αναγκάζεται να μείνει στην Αθήνα. Ο Ιπποκράτης επιμένει να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του, κάτι που δεν ευχαριστεί τον Ορφέα. Η Λίνα δεν δέχεται το καινούργιο σκυλί που της φέρνουν οι δικοί της και βασανίζεται από τύψεις που δεν κατάφερε να σώσει τον Ηρακλή. Ο Πέτρος νοικιάζει την κάμαρα δίπλα από τον Μάκη, ενώ ο παπά-Γρηγόρης και η Λαμπρινή παίρνουν νέα ταραχή όταν καταλαβαίνουν πώς το χωριό σχολιάζει τον γιο τους, αμαυρώνοντας τη μνήμη του. Στην κηδεία του Κυριάκου, η Στέλλα αντιδρά με αναπάντεχο τρόπο. Ο Γιώργης διαλύεται όταν μαθαίνει πως ο Βασίλης έκανε την κηδεία της Ασημίνας σε στενό κύκλο και εκείνος δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί. Ο Πέτρος αναγκάζεται να επισκεφτεί το ίδρυμα, όπου φιλοξενείται ο πατέρας του Αντώνη, και ξαφνικά βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved