Μετά τη φωτιά - Η Ζιρώ είπε μία μεγάλη αλήθεια: «Το περίμενα ότι θα γίνει σούσουρο, με κυνηγά αυτό»
Media

Μετά τη φωτιά - Η Ζιρώ είπε μία μεγάλη αλήθεια: «Το περίμενα ότι θα γίνει σούσουρο, με κυνηγά αυτό»

Η Άλκηστις Ζιρώ φέτος υποδύεται την Ειρήνη στη σειρά Μετά τη Φωτιά που έχει κερδίσει ήδη τους τηλεθεατές με την πλοκή της. 

Η ηθοποιός μιλώντας για τον απαιτητικό ρόλο που ενσαρκώνει στη μικρή οθόνη, αναλύει τον χαρακτήρα της Ειρήνης, ενώ αναφέρεται και στο ειδύλλιο που εξελίσσεται ανάμεσα στην ηρωίδα της και τον Οδυσσέα, ρόλο που ενσαρκώνει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

META-TH-FWTIA-01-(3).jpg

Το κορίτσι που ερμηνεύεις κλαίει συνεχώς, δεν προλάβαμε να τη δούμε χαρούμενη για πολύ.

Νομίζω πως γενικά η σειρά είχε ταχύτατη εξέλιξη στα πρώτα επεισόδια, δεν βάλτωσε καθόλου. Όλοι με το «καλημέρα» είδαν να γυρίζουν οι ζωές τους ανάποδα. Η Ειρήνη καταρχήν μου αρέσει γιατί σπάει το κοινωνικό στερεότυπο που έχουμε στο μυαλό μας-δεν ξέρω αν το έχει το κοινό και το παρουσιάζουν έτσι οι σεναριογρά ­ φοι ή συμβαίνει το αντίστροφο- ότι όλοι οι πλού ­ σιοι είναι κακοί. Ο πλούτος δεν έχει να κάνει με το χαρακτήρα. Σίγουρα μπορεί να τον επηρεάσει, αλλά δεν καθορίζει το χρήμα τον άνθρωπο. Η Ειρήνη είναι μεν πολύ πλούσια και έχει μεγαλώσει με την ασφάλεια του πατέρα της -έχει χάσει τη μητέρα της νωρίς- και των χρημάτων, αλλά είναι πολύ γλυκός και εύθραυστος άνθρωπος, έχει όμορφα, ευγενικά στοιχεία ως προσωπικότητα.

EIRHNH-IWANNIDH-(ALKHSTIS-ZIRW).jpg
META-TH-FWTIA-ep.-2-(3).jpg

Δείχνει να είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από τις άλλες δυο ηρωίδες. Ποια είναι η ανατροπή που βιώνει;

Αναμφίβολα είναι σε καλύτερη μοίρα, οι άλλες δύο ιστορίες είναι πολύ δραματικές. Η Ιωάννα, που ερμηνεύει η Ντάρα, βρίσκεται σε μια κακοποιητική σχέση που μπορεί να της κοστίσει και τη ζωή της και η Ανθή, που υποδύεται η Ελπίδα, κάηκε ζωντανή. Η Ειρήνη ουσιαστικά έχει να αντιμετωπίσει την κοινωνική κατακραυγή γιατί προφανώς έχουν παιχτεί πίσω από την πλάτη της παιχνίδια και συμφωνίες που η ίδια αγνοεί. Ήταν και είναι υποχείριο ως γυναίκα της κοινωνικής θέσης της. Ήταν επιβεβλημένο να είναι σε μια καλή σχέση, να είναι κοινωνική, κουκλάρα, να ασχολείται με τα social media. Γενικά η ζωή της ήταν γεμάτη πρέπει. Μετά το σοκ που υπέστη, που ήταν ένα συγκλονιστικό συμβάν, και αντιμέτωπη με πιθανή απώλεια αγαπημένων της προσώπων, ανατράπηκαν τα πάντα μέσα της. Μετά από αυτά, η Ειρήνη δεν βάζει πλέον ως προτεραιότητα το πρέπει, αλλά το θέλω. Κι αυτό που θέλει είναι να αποφασίζει η ίδια για τη ζωή της. Σταματά να τη νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.

META-TH-FWTIA-01-(1).jpg

Τα social media που ανέφερες περιμένουν να ερωτευτεί η ηρωίδα σου τον Οδυσσέα, που ερμηνεύει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Φυσικά και ερωτεύεται τον Οδυσσέα! Το περίμενα ότι θα γίνει σούσουρο, με κυνηγά αυτό. Τυχαίνει στις σειρές όπου έχω παίξει η ηρωίδα μου να έχει ερωτευτεί τον Μιχάλη Σαράντη, τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τώρα τον Ανδρέα - όλοι τους ταλαντούχοι και γοητευτικοί και με τις δικές του φανατικές θαυμάστριες ο καθένας. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το πόσα έχω μάθει και στις δύο προηγούμενες και στην τωρινή συνεργασία μου. Ο Ανδρέας είναι εξαιρετικός ηθοποιός και υπέροχος άνθρωπος και με εξελίσσει, με βοηθά πολύ. Κλέβω συνεχώς πράγματα από εκείνον γιατί έχει μεγάλη όρεξη για αυτό που κάνει και είναι καταπληκτικός συμπαίκτης.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

Μετά τη φωτιά – Ντόρα Μακρυγιάννη: Η ζωή, η ηλικία, η αποχή από την TV και η επιστροφή

Μετά τη φωτιά: Καθήλωσε το 2ο επεισόδιο της σειράς αλλά το Twitter «δίκασε» τη μητέρα της Μάνιας

Μετά τη φωτιά - Λευτέρης Ελευθερίου: Η ζωή, η ηλικία, τα παιδιά και ο ρόλος πρόκληση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved