Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης: «Η κόρη μου άλλαξε όλη τη ζωή μου»

Ο Μιχάλης Σαράντης με τη νεογέννητη κόρη του. 

Media

Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης: «Η κόρη μου άλλαξε όλη τη ζωή μου»

Ως Κίτσος Γαλάτης, ο Μιχάλης Σαράντης συνεχίζει και φέτος τηλεοπτικά να χαρίζει μοναδικές ερμηνείες για τον ρόλο του. 

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, μιλάει για τη συνέχεια του ήρωά του στην ιστορία που ξεδιπλώνεται στη σειρά του ΣΚΑΪ Οι Πανθέοι αλλά... λιώνει όταν καλείται να μιλήσει για τον ερχομό της κόρης του, καρπού του έρωτά του με την επίσης ηθοποιό Μαίρη Μηνά...

Ο Κίτσος, ο χαρακτήρας που υποδύεσαι, θα έχει κάποιον υποστηρικτή στην πορεία;

Δεν μπορώ να πω πολλά. Ξέρουμε λόγω του ότι η ιστορία είναι γνωστή ότι ο Κίτσος θα έχει σχέση με τη Μάρμω, άρα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι πως θα εξελιχθεί αυτό το ειδύλλιο. Το σίγουρο είναι πως θα γίνει χαμός σε αυτή τη σειρά. Το κάθε μέλος αυτής της ιστορίας θα έχει μια προσωπική Οδύσσεια. Χαίρομαι πάντως που η σειρά έχει αγαπηθεί και που παίζω... μπάλα με τον Αιμίλιο Χειλάκη, με τον οποίο γνωριζόμαστε 15 χρόνια. Είναι άλλο ένα πλάσμα που θαύμαζα πολύ. Μας ενώνουν τα Κύθηρα, μου έχει δώσει τη δυνατότητα να παίξω σε μεγάλες παραστάσεις και παραγωγές. Αγαπιόμαστε, είμαστε φίλοι και ήδη υπάρχει μια σχέση κεκτημένη. Από την άλλη έχω και τη Μελία που επίσης είναι ένα υπέροχο πλάσμα, πολύ φωτεινό και δοτικό. Είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή και το έχουμε αρπάξει από τα μαλλιά. Χαιρόμαστε που δουλεύουμε πολλές ώρες.

Πώς είναι αυτή η νέα συνθήκη, του ότι πλέον είσαι μπαμπάς;

Είναι μαγικό! Η κόρη μου άλλαξε όλη τη ζωή, αλλά είναι ωραία! Η αγάπη φέρνει αγάπη και είναι καλό στην εξέλιξή μας να κρατάμε τα θετικά και να διακρίνουμε τι έχει πάει λάθος και τι όχι και κάπως να τα μετασχηματίζουμε.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved