To Ναυάγιο: Η αστυνομία στα ίχνη του Πέτρου

Το Ναυάγιο

Media

To Ναυάγιο: Η αστυνομία στα ίχνη του Πέτρου

To Ναυάγιο: Ο Πέτρος καταφέρνει και κρύβεται τόσο από τους αρχαιοκάπηλους όσο και από την Αστυνομία ζώντας πια ως Αντώνης. 

Την ίδια ώρα, ο Παντελίδης προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Μιχάλη, ενώ ο αστυνόμος Λουδαρής ψάχνει στοιχεία για την εξαφάνιση της γυναίκας του Ιπποκράτη

Ο Θόδωρος αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση μπροστά στις νοσοκόμες, ενώ οι δύο αρχαιοκάπηλοι ψάχνουν μανιωδώς τον Πέτρο για να του αρπάξουν τη βυζαντινή εικόνα. Την ίδια στιγμή, ο Διονύσης καλεί έναν δημοσιογράφο στο στούντιο για να αποσπάσει δηλώσεις από τη Στέλλα, κάνοντάς τη να ξεσπάσει για τον χαμό του Κυριάκου. Παράλληλα, ο Τρύφωνας αποφασίζει να αναχωρήσει για τα Κύθηρα όπου τον χρειάζονται οι ασθενείς του, αφήνοντας πίσω μόνη την Ειρήνη με τον Ιπποκράτη. Εν τω μεταξύ, ο Παντελίδης αναλαμβάνει να καλύψει το πρόβλημα του Βασιλείου με τη ληγμένη άδεια του πλοίου και καλεί στο γραφείο του τον Μιχάλη κάνοντάς του μια δελεαστική προσφορά για να τον κρατήσει στην εταιρεία δωροδοκώντας τον.

eirhnh-navagio.webp

To Nαυάγιο

Ταυτόχρονα, ο Πέτρος το σκάει τελευταία στιγμή από τους αρχαιοκάπηλους παίρνοντας μαζί του το όπλο του Αντώνη. Την ίδια ώρα, η Ευγενία πηγαίνει στο σπίτι του Ιπποκράτη και ύστερα από μία συζήτηση που έχει με την Ειρήνη η τελευταία σκέφτεται να φύγει από εκεί. Ωστόσο, ο Ιπποκράτης καταφέρνει και την πείθει να μείνει. Στα Χανιά, η αποθήκη της Μαρίας και του Βλάση πιάνει φωτιά και οι δυο τους νομίζουν ότι το έχει κάνει ο Δημήτρης, ενώ ο καπετάν Αντρέας επισκέπτεται τον Στελή για να του συμπαρασταθεί και να τον πείσει να μην το βάλει κάτω. Ο αστυνόμος, τώρα, που ερευνά την εξαφάνιση της Κλαίρης ανακρίνει τη Δήμητρα, αποφασισμένος να βρει τα ίχνη της γυναίκας του Ιπποκράτη. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της. Η κοπέλα σε άθλια κατάσταση περιμένει να μάθει αν το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα στην Κρήτη είναι του Απόστολου.

ad21fa84-1697491595783-851875484-navagio.jpg

To Nαυάγιο

Κι ενώ ο Πέτρος νομίζει ότι με τη νέα του ταυτότητα ως Αντώνης έχει γλιτώσει τα χειρότερα, έρχεται αντιμέτωπος με την Αστυνομία, που φτάνει στην αυλή του, ψάχνοντας για τον εγκληματία που κρύβεται εκεί. Την ίδια στιγμή, ο Ιπποκράτης φροντίζει να μην τον ξαναενοχλήσει η Αστυνομία για την εξαφάνιση της γυναίκας του, αλλά ο αστυνόμος Λουδαρής δίνει μια τελευταία πληροφορία στην Ευγενία για την αδελφή της. Από την άλλη, ο Μάκης πηγαίνει στον Γιώργη για να του βρει τη διεύθυνση της Λίνος και πετυχαίνει εκεί τον Άγγελο. Η τύχη τούς φέρνει κοντά και η παρέα της αυλής αποκτά νέο μέλος. Λίγο μετά, ο Μάκης φτάνει στο σπίτι της Λίνας για να της παραδώσει τον σκύλο της, ενώ ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι του Αντώνη και ανακαλύπτει κάτι που τον ταράζει

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved