Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν με νοιάζει το τι θα πει ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα για μένα»
Media

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν με νοιάζει το τι θα πει ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα για μένα»

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος και μίλησε για όλους και για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Αρχικά, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει ξανά η θρυλική σειρά «Τμήμα Ηθών».

«Χρειάζονται πολλά χρήματα για γίνει πλέον το Τμήμα Ηθών, το μπάτζετ δεν υπάρχει. Με στενοχωρεί, αλλά άμα είναι να βγει τσουρούτικο, καλύτερα να μη γίνει. Δεν ήμασταν εμείς οι πρωταγωνιστές στο Τμήμα Ηθών, αλλά το σενάριο», είπε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, για τις ανάγκες ενός σίριαλ είχε ταξιδέψει στην Αίγυπτο μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Εκεί τα είπαμε όλα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αγαπούσε παθολογικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και λάτρευε τον γιο του», είπε.

gletsos-1.jpg

Για την πολιτική του πορεία δήλωσε:

«Δεν είμαι πολιτικός με την έννοια ότι βιοποριζομαι από αυτό. Δεν είμαι σαν αυτούς που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο όλη τους τη ζωή. Όταν ήμουν δήμαρχος μου ζήτησαν για ρουσφέτι μία νύφη, ο γάμος πέτυχε».

«Το πρότυπο του σκληρού αρσενικού το καθιέρωσα, γιατί αυτό έλειπε, εγώ είδα το κενό. Τώρα πια δεν λειτουργώ με το ένστικτο, δυστυχώς, όμως, γιατί ήταν αλάθητο», είπε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε διάφορες δηλώσεις που έκαναν αίσθηση κι όπως λέει ο ίδιος, δεν μετανιώνει γι’ αυτές.

«Εγώ είμαι ταγός, ήρθα για να διοικήσω. Δεν με νοιάζει το τι θα πει ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα για μένα».

«Είμαι κατά της υιοθεσίας για τον καθένα. Όταν η ελληνική πολιτεία θα μπορεί να ελέγχει τι και πως, τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Στα προσωπικά μου είμαι σε αναστολή. Για να πέσει κάποιος στα πατώματα δεν γίνεται να μην πέσει και ο άλλος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

gletsos.jpeg

Όσο για την κόρη του, ανέφερε πως η σχέση τους βασίζεται στην ειλικρίνεια και ο ίδιος θέλει να της λένε ότι ήταν τίμιος και δεν φοβόταν τίποτα.

Φοβάται τον θάνατο; Όπως αποκάλυψε ο ίδιος:

«Όταν προσβάλλεται η καρδιά, είναι κάτι που το κουβαλάς και πορεύεσαι με αυτό προσέχοντας. Σε ηλικία 35 ετών έκανα γυμναστική στο διάδρομο και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο θάνατος. Δεν τον φοβάμαι πια».

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους έχουν μένος εναντίον του:

«Κάποια καλά παιδιά θεώρησαν ότι εάν εμπλεκόταν το όνομά μου σε υπόθεση σχετική με ουσίες θα με έπληττε στις εκλογές. Κάποιοι άνθρωποι έχουν μένος και κάποια στιγμή θα το πληρώσουν ακριβά».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved