To Ναυάγιο: Απρόσμενη εξέλιξη! Η γυναίκα του Ιπποκράτη ήταν στο «Φοίνιξ»

Το Ναυάγιο - Γιάννης Στάνκογλου

Media

To Ναυάγιο: Απρόσμενη εξέλιξη! Η γυναίκα του Ιπποκράτη ήταν στο «Φοίνιξ»

To Ναυάγιο: Μία μεγάλη ανατροπή θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Στις αποθήκες του Λιμενικού με τα πράγματα που έχουν ανασυρθεί από το «Φοίνιξ» εντοπίζεται η βαλίτσα της Κλαίρης, της γυναίκας του Ιπποκράτη.

Η επόμενη μέρα του ναυαγίου, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, έχει αλλάξει δραματικά τη ζωή όλων των εμπλεκομένων. Μαζί με όσα πράγματα ανασύρθηκαν από τη βύθιση του πλοίου ήρθαν στην επιφάνεια και πολλά ένοχα μυστικά. Ένα από αυτά αφορά τον Ιπποκράτη και θα το δούμε να εξελίσσεται στα επόμενα επεισόδια. 0 Ιπποκράτης, από τη στιγμή που γνώρισε την Ειρήνη, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη φροντίσει και να την προστατεύσει. Η παρουσία της στο σπίτι του δίνει χαρά στον λιμενικό και φαίνεται πως αναπτύσσει για εκείνη πολύ έντονα συναισθήματα. Μάλιστα, δεν διστάζει να της δείξει το ενδιαφέρον του.

navagio.png

To Ναυάγιο

0 Ιπποκράτης προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να βγει για φαγητό μαζί του, αλλά αυτή δεν νιώθει ακόμα έτοιμη. Αισθάνεται πως έτσι προδίδει τον Αποστόλη. Ωστόσο, αυτό που απασχολεί περισσότερο τον λιμενικό είναι η υπόθεση εξαφάνισης της γυναίκας του, της Κλαίρης, η οποία φαίνεται να μην κλείνει άμεσα. Η αδελφή της Κλαίρης, η Ευγενία, είναι σίγουρη πως ο γαμπρός της κάτι κρύβει και δεν θα σταματήσει τις έρευνες για την αδελφή της μέχρι να πάρει μία ξεκάθαρη απάντηση για το τι της συνέβη. Τις επόμενες μέρες, όμως, όλα ανατρέπονται. Στην αποθήκη του Λιμενικού μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να την αναζητήσουν και κρύβει ένα ένοχο μυστικό. Αυτή ή βαλίτσα αναγράφει πάνω το όνομα της γυναίκας του Ιπποκράτη. Οι υπεύθυνοι της αποθήκης εντοπίζουν τη βαλίτσα και ενημερώνουν άμεσα τον Ιπποκράτη.

navagio-(2).jpg

Το Ναυάγιο - Γιάννης Στάνκογλου

Το ερώτημα αν ήταν και η Κλαίρη στο «Φοίνιξ» ταλανίζει τους δικούς της ανθρώπους και η Ευγενία εύχεται όλο αυτό να είναι ένα ψέμα. Ωστόσο, παίρνοντας τη βαλίτσα διαπιστώνουν πως όντως έχει μέσα τα πράγματά της. Η αποκάλυψη ότι η Κλαίρη ήταν στο ναυάγιο έχει φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι του Ιπποκράτη και όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην το μάθει ο Ορφέας. 0 μικρός δεν θα αντιδράσει καλά αν μάθει πως και η μητέρα του χάθηκε στο ναυάγιο. Η Ευγενία χτυπάει την πόρτα του Ιπποκράτη για να πάρει απαντήσεις, αλλά εκείνος ακόμη μία φορά προσπαθεί να την αποφύγει. Πολλά,· όμως, είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται και θα πάρουμε απαντήσεις στα προσεχή επεισόδια. Ήταν όντως η Κλαίρη στο πλοίο ή είναι ένα κόλπο του Ιπποκράτη για να τους πείσει όλους πως η Κλαίρη «έφυγε» και να σταματήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της; Μήπως κάτι κρύβει ο Ιπποκράτης; Και αν όντως η Κλαίρη ήταν στο πλοίο, τι δουλειά είχε στην Κρήτη;

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved