Milky Way πρεμιέρα:«Ο Κεκάτος είναι από άλλο σύμπαν,σειρά διεθνών προδιαγραφών»!Οι πρώτες εντυπώσεις
Media

Milky Way πρεμιέρα:«Ο Κεκάτος είναι από άλλο σύμπαν,σειρά διεθνών προδιαγραφών»!Οι πρώτες εντυπώσεις

Milky Way: Η νέα σειρά του Mega που έχει τη σφραγίδα του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 2/11 και πρώτες εντυπώσεις των τηλεθεατών είναι θετικές. 

Η πρώτη μεγάλης κλίμακας δουλειά του σκηνοθέτη κινείται αισθητικά σε μονοπάτια που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική μυθοπλασία και αυτό είναι κάτι που το αντιλήφθηκε και το κοινό, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, αναδεικνύοντας με τα σχόλιά του, το hashtag #milkyway ως πρώτο trend.

«Ο Κεκάτος είναι από άλλο σύμπαν. Είμαι πια σίγουρος!
(Και είναι ένα υπέροχο σύμπαν)
#milkyway», διαβάσαμε στο Twitter X για εκείνον.

Έκπληξη αποτελούν κάποιοι ρόλοι ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά είδαμε την Γιούλικα Σκαφιδά να υποδύεται τη μαμά αλλά θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και την Τόνια Σωτηροπούλου σε έναν άκρως ιδιαίτερο ρόλο.

milkyway-(1).jpeg

Τα διθυραμβικά σχόλια

Τα σχόλια στα social media άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Δεν είναι μόνο οι πρωταγωνιστές που σχολιάστηκαν αρκετά αλλά η φωτογραφία και η σκηνοθεσία έγιναν θέμα συζήτησης, με πολλούς να επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά διεθνών προδιαγραφών.

«Σειρά διεθνών προδιαγραφών. Εξαιρετική σκηνοθεσία, με σύγχρονη εικόνα, υπέροχη φωτογραφία και μουσική. Θίγει κοινωνικά θέματα και μιλάει τη γλώσσα των νέων. Οι νεαροί πρωταγωνιστές πολλά υποσχόμενοι. Μια σειρά χωρίς λογοκρισία και ιδιαίτερη για τα ελληνικά δεδομένα #milkyway», γράφει χαρακτηριστικά κάποιος.

Πάρτε μια γεύση από αυτά που γράφτηκαν για την πρεμιέρα του Milky Way και τις πρώτες εντυπώσεις του κοινού, στην παρακάτω gallery:

Η υπόθεση

Η σειρά πραγματεύεται τα όνειρα μιας 17χρονης κοπέλας από την επαρχία που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Όταν όμως μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης, τα όνειρά της γίνονται στάχτη.

Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να αγκαλιάσουν το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς.

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε επίσης:

Milky Way: Το gossip-tv στην πρώτη προβολή - Η υπόθεση, οι εκπλήξεις και οι δηλώσεις των συντελεστών

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved