Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Βαγγέλης βοηθάει τη Ζουζού να κατακτήσει τον Μηνά
KOSMAS KOUMIANOS
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Βαγγέλης βοηθάει τη Ζουζού να κατακτήσει τον Μηνά

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Ζωή αρρωσταίνει και ο Φάνης προσπαθεί να την περιποιηθεί παρά την ανικανότητά του με τα οικιακά.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Μπάμπης αδυνατεί να καταλάβει πώς η Σοφία και ο Χάρης έφτασαν στον χωρισμό. Η Ξένια προσπαθεί να του κρύψει πως ήξερε ότι δεν τα πήγαιναν καλά, αλλά η αλήθεια κινδυνεύει να φανερωθεί. Στην Άρτα, η Τούλα είναι καλεσμένη σε έναν γάμο, αλλά ο Βασιλάκης, που θα τη συνόδευε, δεν μπορεί, έτσι ο Ηλίας τής προτείνει να πάει εκείνος μαζί της. Τις επόμενες ημέρες, ο τελευταίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη διατροφή του τώρα που ζει μόνος και η γειτόνισσά του τον παρακινεί να μαγειρέψει.

Mourmoura-(1).png

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Εν τω μεταξύ, ο Βαγγέλης βοηθάει τη Ζουζού να κατακτήσει τον Μηνά, βάζοντας σε εφαρμογή ένα σχέδιο. Συγκεκριμένα, δεν αφήνει τη Ζουζού να εμφανιστεί στο σπίτι για να λείψει στον Μηνά, αλλά εκείνη τον παρακούει. Συγχρόνως, ένα ζευγάρι γόβες γίνεται αφορμή για μουρμούρα ανάμεσα στον Μπάμπη και στην Ξένια. Στην Αθήνα τώρα, η Ζωή βρίσκει ένα γυναικείο πορτοφόλι και προσπαθεί να μάθει τι κάνει ο Φάνης όταν εκείνη λείπει από το σπίτι. Ύστερα από λίγα εικοσιτετράωρα, η Τούλα μαλώνει με την αδελφή της, που την κατηγορεί πως δεν έχει άντρα, και ο Ηλίας πέφτει από τα σύννεφα όταν εκείνη του λέει ότι δεν θα πήγαινε μαζί του ποτέ.

Mourmoura-(2).jpg

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Από την άλλη, ο Φάνης λαμβάνει ένα μήνυμα από την πρώην του και πιστεύει ότι μπορεί να τα ξαναβρούν, όμως η Ζωή προσπαθεί να τον συγκροτήσει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, μια βόλτα στο πάρκο με το μωρό καταλήγει σε εφιάλτη για τον Μπάμπη.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved