Media

Νικολούλη: H μητέρα αγνοούμενου που την έκανε να «λυγίσει» - «Φαίνεται το έχουν οι Αγγελικές»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Αγγελική Νικολούλη απόψε (4/11) φιλοξένησε τη μητέρα του αγνοούμενου από την περιοχή Κορωπίου, Νίκου Κλειδώνη, την κυρία Αγγελική Κλειδώνη που χρειάστηκε να παρηγορήσει και να της δώσει κουράγιο καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο γιος της αγνοείται. 

Πρόκειται για την υπόθεση εξαφάνισης του προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών από το Κορωπί Νίκου Κλειδώνη που αγνοείται εδώ και μερικούς μήνες. Παρά τις προσπάθειες που γίνονται από τις Αρχές, ο 46χρονος άντρας παραμένει αγνοούμενος και η μητέρα του βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Φως στο τούνελ μήπως καταφέρει να μάθει κάτι για το παιδί της.

nikolouli-sss.jpg

Η Αγγελική Νικολούλη καλωσόρισε τη μητέρα στο πλατό και παρουσίασε την υπόθεση μυστηρίου. Τότε, η άτυχη μητέρα, η κυρία Αγγελική Κλειδώνη, μιλώντας για την εξαφάνιση του γιου της, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας μάλιστα στην Αγγελική Νικολούλη πως δεν υπήρξε καλή μητέρα καθώς ήταν πολύ αγαθή, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν προστάτεψε όσο θα έπρεπε τον γιο της.

«Φαίνεται το έχουν οι Αγγελικές» είπε τότε η Αγγελική Νικολούλη, αναφερόμενη βεβαίως εμμέσως στον εαυτό της και την ανατροφή του δικού της γιου ενώ στη συνέχεια η δημοσιογράφος θέλησε να παρηγορήσει τη μητέρα του αγνοούμενου, κάνοντας την ευχή σύντομα να είναι η ίδια και οι συνεργάτες της αγγελιοφόροι καλών ειδήσεων, τονίζοντάς της πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ριχτεί φως στην σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Δείτε το βίντεο με αυτή τη φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα στο Φως στο Τούνελ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved