Το σχόλιο της Σκορδά μετά το ξέσπασμα της Καινούργιου - Η ατάκα του Κωνσταντάρα
Media

Το σχόλιο της Σκορδά μετά το ξέσπασμα της Καινούργιου - Η ατάκα του Κωνσταντάρα

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής, Fay’s Time, η Φαίη με τη σειρά της ανέφερε ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα από συνεργάτες της, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «πέταξε το καρφάκι» του.

Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το Super Κατερίνα είπε:

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Αυτό είπαν. Κόψτε όλο το απόσπασμα. Είπε ότι η εκπομπή σε ξεφτιλίζει. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις δείξτε το απόσπασμα της Σκορδά.

1699442831516-271851294-katken85_1698310187_3221981835875757577_226551556.jpg

Ενοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν άνθρωποι όπως εγώ και η ομάδα μου έχουν ξεκινήσει από το μηδέν, από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά, χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη και χωρίς κανένα εξευτελισμό. Κόψτε το απόσπασμα από τη Σκορδά και μετά θα το σχολιάσει ο Ανδρέας. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα».

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας, η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον συνεργάτη της, Λάμπρο Κωνσταντάρα: «τι βλέπεις με τόσο μανία; Τι μηνύματα είναι αυτά που σκάνε;».

Και ο Λάμπρος είπε όλο νόημα: «Έχω ανοίξει την εγκυκλοπαίδεια στο “K”. Τώρα είμαι στο “κ-ο-μ”. Κοιτάω τη λέξη “κόμπλεξ”, μου βγάζει πολλές ερμηνείες».

Στη συνέχεια η Φαίη ανέφερε ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα από συνεργάτες της, δεν θέλησε να πει τι της γράφουν, αλλά τους έστειλε τα φιλιά της.

Δείτε το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved