«Είσαι καλά; Το εννοείς αυτό; Φιλιά!» - Διέκοψε τη σύνδεση η Καινούργιου
Media

«Είσαι καλά; Το εννοείς αυτό; Φιλιά!» - Διέκοψε τη σύνδεση η Καινούργιου

Super Κατερίνα: Άργησε λίγα δευτερόλεπτα η Κατερίνα Καινούργιου να καταλάβει τι είπε ο καλεσμένος της μέσω Skype, όμως όταν το κατάλαβε, έκλεισε αμέσως τη σύνδεση.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης ήταν στον αέρα και μιλούσε για τον ξυλοδαρμό μίας πρεσβυτέρας από τον ιερέα σύζυγό της μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Η ίδια μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο. Όταν ρωτήθηκε ο δημοσιογράφος εάν θα καταγγελθεί το περιστατικό στις Αρχές, είπε μια ατάκα που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια.

karagiannh.jpeg

«Πήγε στο νοσοκομείο και της μίλησα γιατί είναι οικογενειακή γνωστή μου και μου είπε ότι δεν θα τον καταγγείλει. Να πούμε ότι δεν είναι συνήθεια αυτή η συμπεριφορά, μην τον σταυρώσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Καραγιάννης.

«Δύο λεπτά γιατί τώρα συνειδητοποίησα τι είπε. Μισό λεπτό. Είπες ότι έγινε μόνο μία φορά; Το εννοείς αυτό; Δεν θέλω να συνεχίσουμε την κουβέντα μας... Λίγο να παραπατούσε η γυναίκα, λίγο κάτι παραπάνω... θα μπορούσε να της είχε αφαιρέσει τη ζωή. Τι σημαίνει αυτό; Είσαι καλά; Το εννοείς αυτό; Επικροτούμε τη βία; Έλα Ανδρέα μου, φιλιά! Δεν θέλω να το σχολιάσω!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και έκλεισε τη σύνδεση.

Δείτε το βίντεο από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved