Media

Τάσος Χαλκιάς: Ξέσπασε σε λυγμούς για την Κάτια Νικολαΐδου: «Κοριτσάκι μου, καλό δρόμο να έχεις…»

Ο Τάσος Χαλκιάς ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου με την οποία είχε συνεργαστεί στην πετυχημένη σειρά, «Θα σε δω στο πλοίο» στον Alpha και σήμερα, 13 Νοεμβρίου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία της

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε χαρακτηριστικά: «Η Κάτια ήταν ένα ανεκτίμητο και ευγενικό πλάσμα. Μία ταλαντούχα συνάδερφός μου, με όμορφη ψυχή, με όμορφη ζωή και όμορφο μυαλό θα είναι πάντα μέσα σου και θα ζει…»!

Ο ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσαν μαζί στη σειρά του Alpha, Θα σε δω στο πλοίο: «Τότε η Κάτια έπαθε αυτή την ασθένεια. Θα πω ένα στιγμιότυπο, όπου κανείς μας δεν είχε πάρει χαμπάρι και η Κάτια ήρθε στο γύρισμα με ένα μαντηλάκι στο λαιμό… Ήταν πραγματικά κάτι πολύ όμορφο με ένα μαντηλάκι στο λαιμό, πολύ λαμπερό και της είπα «Αχ μου αρέσει πολύ το νέο look σου… και ταιριάζει και με το ρόλο σου….» Μου λέει «Μου πάει; Θα το κρατήσω» και ξέσπασε σε λυγμούς.

xalkias.jpg

Ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια είπε: «Κοριτσάκι μου καλό δρόμο να έχεις. Στο καλό να πας. Εμείς που μείναμε πίσω, θα σε αγαπάμε για πάντα… Στο καλό αγάπη ,ου, δεν έχω να πω κάτι άλλο με πονάει…»!

342.jpg

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved