Ετεοκλής Παύλου: «Η Σκορδά είχε πει ότι είχε κλείσει η Τσολάκη για το πρωινό στο Star»
Media

Ετεοκλής Παύλου: «Η Σκορδά είχε πει ότι είχε κλείσει η Τσολάκη για το πρωινό στο Star»

Αρχικά ανέφερε ο Ετεοκλής: «Να πω ότι συμφωνώ απόλυτα και κατανοώ τη Δανάη Μπάρκα, που θέλησε να τοποθετηθεί και να προστατεύσει την ομάδα της. Και καλά έκανε, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταλαβαίνω τι αρνητικές εξελίξεις μπορεί να φέρει μία τέτοια είδηση σε μία ομάδα».

Και πρόσθεσε: «Παιδιά, το ‘χουμε ζήσει κι εμείς πέρσι. Μην πάμε μακριά. Είχε βγει η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της στις 10 Απριλίου ότι είχε κλείσει η Ελένη Τσολάκη στο Star, λίγες μέρες αφότου είχε έρθει εδώ ο Χρήστος Αϊβαλιώτης, που είχε φύγει τότε από το Open Weekend».

eteoklis.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό θα μπορούσε να φέρει πολλές διαφορετικές εξελίξεις και ένταση στην ομάδα και όσον αφορά εμάς απέναντι στον Χρήστο και εμάς απέναντι στο κανάλι αλλά και την ομάδα μεταξύ μας. Αναγκαστήκαμε 60 άτομα, μία ομάδα ολόκληρη, να διαχειριστούμε κάτι που παρουσιάστηκε ως σίγουρο και τελικά δεν είχε καμία βάση».

Με την Ελένη Χατζίδου να προσθέτει: «Και μάλιστα από το στόμα μίας παρουσιάστριας, που έχει άλλη βαρύτητα, μερικά πράγματα κάνουν έτσι τη διαφορά. Αυτό το λες μόνο αν ήσουν μπροστά στις υπογραφές… αλλά και μπροστά στις υπογραφές να ήσουν, δεν το λες για να μην αγχώσεις κόσμο».

Και κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου: «Και αποδεικνύεται ότι η Ελένη Τσολάκη έχει κανονικά την εκπομπή της στο ΟΡΕΝ, εμείς είμαστε εδώ στο Star και όλο αυτό δεν ίσχυε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved