Media

Μιχάλης Ρακιντζής: «Θα ήθελα να γράψω τραγούδι για τη Μαρίνα Σάττι»

Gossip-tv Team

 

Η Μαρίνα Σάττι η οποία θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Eurovision, ανέφερε στην εκπομπή, Super Κατερίνα ότι η αγαπημένη της ελληνική συμμετοχή είναι το S.A.G.A.P.O του Μιχάλη Ρακιντζή που εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2002.

21 χρόνια μετά, ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε για τη Eurovision στη Super Κατερίνα: «Την ευχαριστώ πολύ, αλλά την πρόλαβα. Πρώτος εγώ είπα σε εκπομπή πως είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η ΕΡΤ και είναι ίσως γενικά στα χρόνια η καλύτερη.

Μιλάμε για μια υπερταλαντούχα κοπέλα, που έχει όλο το πακέτο και της εύχομαι τα καλύτερα.

rakintzis-(1).jpg

Ξέρεις στη Eurovision δεν περιμένεις το αποτέλεσμα για να κρίνεις ένα κομμάτι. Το αποτέλεσμα μπορεί να ‘ναι πολύ άσχετο, γιατί παίζουν πάρα πολλά ρόλο και της εύχομαι καλή επιτυχία όχι μόνο για τη Eurovision, αλλά σε ό,τι και να κάνει».

Και πρόσθεσε: «Την πιστεύω πάρα πολύ, έχει δείξει το ταλέντο της με το καλημέρα σας. Ξέρεις όλοι οι καλλιτέχνες δεν έχουμε την ίδια άποψη για τη μουσική, ο καθένας το κάνει για διαφορετικό λόγο».

Και αποκάλυψε ότι θα της έγραφε τραγούδι: «Εννοείται! Για τη Μαρίνα και για ανθρώπους που είμαι βέβαιος ότι αγαπάνε τη μουσική και δεν είναι αναλώσιμοι φυσικά και θα το έκανα».

Δείτε όσα είπε ο τραγουδιστής στο παραπάνω απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved