Κυριακίδης: «Όταν ξεκίνησε η Μουρμούρα ήμουν 50 και έχω πάει 61. Περνάω στην τρίτη ηλικία»
Media

Κυριακίδης: «Όταν ξεκίνησε η Μουρμούρα ήμουν 50 και έχω πάει 61. Περνάω στην τρίτη ηλικία»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωταγωνιστεί, υποδυόμενος τον ρόλο του Ηλία, για 11η σεζόν στην κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που είναι η μακροβιότερη της ελληνικής τηλεόρασης, και μας αποκαλύπτει τα πάντα για τις εξελίξεις και τη νέα του παρτενέρ, Παρθένα Χοροζίδου.

Πώς νιώθετε που εδώ και έντεκα σεζόν π κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» παραμένει αγαπημένη συνήθεια του κοινού;

Έντεκα χρόνια δεν είναι λίγα. Ήμουν 50 και έχω πάει 61. Ουσιαστικά, περνώ στην τρίτη ηλικία, παρέα με τη «Μουρμούρα». Είναι βαθιά η συγκίνησή μου, γιατί, όταν ξεκινήσαμε, ήξερα ότι είχα ένα πολύ καλό «χαρτί» στα χέρια μου, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα έχει αυτή την έκταση και διάρκεια. Έχουμε γίνει ανάγκη σε όλα τα νοικοκυριά, έχουμε γαλουχήσει νέους ανθρώπους.

VLADIMIROS-KYRIAKIDIS-1.jpg

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Είπατε και την ηλικία σας, πραγματικά δείχνετε μικρότερος...

Ναι, αυτό είναι κάτι που από μικρό με προβλημάτιζε, γιατί είχα φτάσει 20 χρόνων και δεν με έβαζαν στους κινηματογράφους. (Γελάει.) Για κάποιους δεν είναι πρόβλημα, αλλά για μένα είναι, διότι, όταν λέω ότι κουράζομαι, μου λένε «Έλα τώρα...».

Η «Μουρμούρα» είναι από τις λίγες κωμωδίες που βλέπουμε φέτος. Πώς σας φαίνεται που η μυθοπλασία έχει κάνει στροφή προς το δράμα;

Πιστεύω ότι όλα είναι απαραίτητα στην τηλεόραση. Από τη μεριά της κωμωδίας, το καλό με εμάς είναι ότι έχουμε κρατήσει ψηλά τον πήχη.

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της σειράς;

Αυτό είναι ένα από τα μυστικά. Αξίζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και ένα μεγάλο «μπράβο» στους σεναριογράφους μας, που δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, αλλά γύρω στους δέκα με δώδεκα. Επίσης, η επιτυχία οφείλεται στην παραγωγή αλλά και σε εμάς. Είμαστε μια κωμωδία που πραγματικά έχει κρατήσει ψηλά τον πήχη και δεν έχει κάνει έκπτωση σε τίποτα. Ευτυχώς όλοι οι άνθρωποι προσφέρουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Επίσης, ένα ακόμα μυστικό της επιτυχίας της «Μουρμούρας» είναι ότι έχει αυτοτελή επεισόδια. Όλα αυτά τα «συστατικά» που προανέφερα κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει.

Mourmoura-(1).png

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Εσείς και ο Αντώνης Αντωνίου είστε οι βετεράνοι της σειράς... Σας συμβουλεύονται οι νεότεροι;

Όχι, οι νεότεροι ευτυχώς δεν μας έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη, και το χαίρομαι αυτό, γιατί είναι πραγματικά πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, πειθαρχημένοι και οργανωμένοι. Εγώ και ο Αντώνης σαν βετεράνοι κρατάμε τον τίτλο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Άρα είναι φυσικό κι επόμενο ότι ο λόγος μας ή η γνώμη μας περνάει την ώρα του γυρίσματος ή όταν παίρνουμε ένα σενάριο. Είμαστε από την αρχή της σειράς, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι. Υπάρχουν καμεραμάν που είναι από την πρώτη μέρα μαζί μας. Πλέον έχουμε γίνει οικογένεια»

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved