Χαμός στο Πρωινό Σουσού με τον Γκουρούση - Κατηγορεί την Τέτα για το ψευδές δημοσίευμα για τον γάμο
Media

Χαμός στο Πρωινό Σουσού με τον Γκουρούση - Κατηγορεί την Τέτα για το ψευδές δημοσίευμα για τον γάμο

Ο θεατρικός παραγωγός, Βασίλης Γκουρούσης βγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό Σουσού και ξέσπασε για το αναληθές δημοσίευμα περί γάμου και κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη, για το εν λόγω θέμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή του Open: «Τέτοιο πράγμα στη ζωή μου δεν το ‘χω ξαναδεί. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι αγιογδύτες, ληστές, κλέβουν τη ζωή των ανθρώπων. Πού το βρήκε αυτός – να πω και το όνομά του, ο Αιμίλιος Κάππας – και το δημοσίευσε αυτό το πράγμα; Ό,τι γράφει μέσα η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι παν-ψέμα!».

Και στη συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει λίγα 24ωρα πριν το δημοσίευμα που έλεγε ότι στα άμεσα σχέδιά του δεν είναι ένας δεύτερος γάμος.

Και στη συνέχεια ξέσπασε: «Έχουν μία γυναίκα πρωτοσέλιδο που δεν φταίει σε τίποτα, έχει ένα παιδί ανήλικο και ένα ενήλικο. Η πρώην μου δεν την αφήνει σε ησυχία. Εγώ πιστεύω ότι πίσω από αυτό το δημοσίευμα είναι εκείνη, η Τέτα Καμπουρέλη. Το ίδιο πιστεύουν και τα παιδιά μου, ο γιος μου είναι έξαλλος και θέλει να βγει στην εκπομπή».

GKOUROUSIS-teta-7.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Τέτα ζηλεύει! Έχει έναν άνθρωπο δίπλα της που δεν της καλύπτει τα κενά της και έχει βάλει στόχο την περιουσία της. Αυτός πιστεύει ότι η Τέτα έχει περιουσία και θα επωφεληθεί από αυτό. Δική μου άποψη είναι αυτή και των παιδιών μου».

Και πρόσθεσε: «Εγώ λέω δημόσια: σταματήστε να παίρνετε αυτή την εφημερίδα, πρέπει να κλείσει! Γράφει αυτός ο ακατανόμαστος ότι είμαι ο Mr. Ριφιφί. Δεν ξέρει ότι έχω αθωωθεί και ότι αυτούς που άνοιξαν την τράπεζα στη Νέα Σμύρνη έχουν συλληφθεί;».

vasilis-gourousis-teta.jpg

Όταν ο Γιάννης Αρμουτίδης ανέφερε το συμφωνητικό ενοικίασης του θεατρικού παραγωγού και της σύντροφου του, σε έξαλλη κατάσταση ο Βασίλης Γκουρούσης είπε: «Δεν υπάρχει, κύριε, αυτό! Είναι πλαστό το έγγραφο! Βγάλτε το στη δημοσιότητα και θα μηνυθείτε για αυτό!»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved