Ανδρέας Γεωργίου: Τα απανωτά spoilers για τη Γη της Ελιάς, η είσοδος του Γκλέτσου & το Famagusta
Media

Ανδρέας Γεωργίου: Τα απανωτά spoilers για τη Γη της Ελιάς, η είσοδος του Γκλέτσου & το Famagusta

O Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και μίλησε για τη Γη της Ελιάς, έδωσε spoilers, αναφέρθηκε στην είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου αλλά αναφέρθηκε και στη νέα σειρά Famagusta.

«Η Ιουλία μένει έγκυος, κρατάει το παιδί. Σε αυτήν την σχέση μου αρέσει ότι τους θέλεις μαζί αυτούς τους δύο ανθρώπους (σ.σ. τον Στάθη και την Ιουλία), όμως υπάρχουν πρακτικά θέματα. Ο Στάθης είναι Μανιάτης, δεν μπορεί να δεχτεί ότι… είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι και δεν μπορεί να συνυπάρξει με αυτόν τον κόσμο, όμως θα δούμε ότι η μοίρα τούς θέλει μαζί. Έρχεται και το παιδάκι και όλο δένει το γλυκό, δηλαδή δε θα μπορούν να μην είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι» αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές αισθάνομαι ότι ταυτίζομαι με την Πηνελόπη, το γαϊδούρι του Λυκούργου, δηλαδή είμαι εκεί, ακούω πολλά προβλήματα κάθε μέρα και μασάω το κουτόχορτο. Έχω κάνει training με τον εαυτό μου και καθημερινά, όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, θέλω να απέχω από αυτό, δηλαδή σκέφτομαι πάντα ότι υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και λύση, πάμε παρακάτω, δεν αφήνω να με επηρεάζει τίποτα».

georgiou3.jpg

Για την είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου στη Γη της Ελιάς, είπε:

«Πάντα συζητάμε και με τη Βάνα και με τον Κούλλη όταν είναι να μπει ένα guest που έχει και διάρκεια, γιατί είναι μεγάλο το γκεστ που θα κάνει ο Απόστολος, και ψάχναμε αυτόν τον άντρα που θα υποδυθεί τον σύντροφο της Αθηνάς (σ.σ. Άντζελα Γκερέκου) και επειδή είδαμε την Αθηνά να είναι με έναν πιο νέο σε ηλικία, την είδαμε να είναι και με έναν πιο μεγάλο, ψάχναμε το perfect match, και οπτικά, και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον άλλον από τον Απόστολο. Εδώ θα τον δούμε βέβαια σε κάτι διαφορετικό, έχουμε συζητήσει πολλά, και τώρα που στήνουμε τον χαρακτήρα με τον ίδιο, δε θα είναι αυτό που περιμένετε. Έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, καινούργιο».

georgiou71.jpg

Και τόνισε: «Η Αρετή λίγο παίρνει σβάρνα την Αρεόπολη όλη, μπουκάρει στο καφενείο, στην ταβέρνα, τους λέει ότι Στάθης έχει παιδί με την Ιουλία και πάει και στο σπίτι του Ισίδωρου και το λέει, οπότε μαθαίνει ο Ισίδωρος για το παιδί αυτό και την Ιουλία από την Αρετή».

Για την προσωπική του ζωή, ανέφερε:

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να με ρωτάνε ό,τι θέλουν, δεν έχω πάει ποτέ σε εκπομπή να πω μη με ρωτήσετε για αυτό. Το θέμα είναι ότι αν δε θες να απαντήσεις, δε θα απαντήσεις. Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή, νομίζω δε θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτήν την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό».

Για το Famagusta, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν είναι η αισθητική ή αν είναι… από μια δουλειά παίρνεις κάποια μαθήματα γιατί πάντα γίνονται λάθη και προσωπικά φροντίζω να τα διορθώνω πάντα στην επόμενη δουλειά. Αυτό σημαίνει εξέλιξη... Είναι 24 επεισόδια που θα ξεκινήσουν το δεύτερο μισό της σεζόν. Είναι μια σειρά που είναι πολύ φροντισμένη και από άποψη περιεχομένου, γιατί είναι μια σειρά που αφορά την Κύπρο και την κατάσταση με την εισβολή της Τουρκίας το 1974. Δε θα εστιάσουμε σε πολιτικά θέματα, κυρίως στον ανθρώπινο πόνο και όλο τον απόηχο που είχε ο πόλεμος αυτός στην Κύπρο...

Θα δούμε πάρα πολύ δυνατές στιγμές, θα δούμε αφηγήσεις ανθρώπων γιατί θα έχω ηθοποιούς που θα υποδυθούν γνωστούς ανθρώπους που έχουν περάσει πολλά κατά την περίοδο του ’74, θα δούμε σκηνές του ’74 που είναι δυνατές. Πολλές φορές φύγαμε από το γύρισμα πολύ χάλια ψυχολογικά. Αυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση, είναι οι βοηθητικοί ηθοποιοί που έρχονται στα γυρίσματα. Έχουμε κάνει γύρισμα με 250 άτομα και ήταν λες και ζούσα αυτήν την στιγμή. Οι Κύπριοι το έχουμε πολύ μέσα στο DNA μας αυτό το θέμα και μου έκανε τρομερή εντύπωση πώς το βίωσαν στα γυρίσματα οι άνθρωποι... Εγώ μπορεί να μην το έζησα αλλά έχουμε στα αυτιά μας όλοι διηγήσεις των δικών μας ανθρώπων που ήταν λίγα χρόνια πριν. Είναι μια σειρά που αγαπώ πάρα πολύ μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να πω κάποιες ιστορίες».

georgiou-famagusta.jpg

Την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει και το πρώτο τρέιλερ της σειράς στον αέρα του MEGA.

Όσο για τη δημοσιότητα και την επαφή με τον κόσμο, δήλωσε:

«Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που να λένε ‘ε, ναι ο Γεωργίου καθημερινό κάνει’, αλλά δε μένω στις ταμπέλες. Εμένα με ενδιαφέρει που καθημερινά δουλεύω, κάνω κάτι που αγαπώ, κάτι πολύ δημιουργικό, έρχομαι σε επαφή με τόσους ανθρώπους κάθε μέρα και μοιραζόμαστε αυτήν την εμπειρία και είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευγνώμων και χαρούμενος. Η επαφή με τον κόσμο μου αρέσει και θα ήταν υποκριτικό να σου έλεγα ‘πω, δεν μπορώ, με κουράζει’. Όταν ξεκίνησα, ήθελα αυτό το πράγμα, ήθελα να κάνω μια δουλειά να την αγαπάει ο κόσμος, να με γνωρίζει για τη δουλειά μου, οπότε χαίρομαι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved