Ψαρράς για Κιμούλη:Με τη Ζέτα και τη Δώρα ξαναβρεθήκαμε μετά από 10 χρόνια με αφορμή αυτό το συμβάν
Media

Ψαρράς για Κιμούλη:Με τη Ζέτα και τη Δώρα ξαναβρεθήκαμε μετά από 10 χρόνια με αφορμή αυτό το συμβάν

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο ηθοποιός ανέφερε στον Γιώργος Λιάγκα: «Δημοσίως δεν έχω πει ποτέ τίποτα, ειπώθηκαν εκεί που έπρεπε. Περιμένουμε την απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια. Όταν είσαι παρών σε ένα συμβάν πρέπει να πεις την αλήθεια όταν θα κληθείς, ειδικά αυτό αν ακολουθήσει τη δικαστική οδό».

Και υπογράμμισε: «Ήμασταν ένας θίασος 4 ηθοποιών. Μπροστά ήμασταν και οι τέσσερις για να αποφασίσουμε αν θα παίξουμε ή όχι γιατί πριν από λίγες μέρες είχε σκοτωθεί ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, το Σύνταγμα ήταν εμπόλεμη ζώνη και είχαμε 20 θεατές. Με αφορμή αυτό έγινε η κουβέντα».

psaras.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουν ειπωθεί πράγματα και από την άλλη πλευρά, τα οποία είναι εντελώς άκυρα και με στεναχωρούν πολύ. Με την Ζέτα Δούκα και την Δώρα Χρυσικού ούτε παρεάκι είμαστε, ούτε ήμασταν. Ξαναβρεθήκαμε μετά από 10 χρόνια με αφορμή αυτό το συμβάν. Ούτε συνωμοτήσαμε για να καταστρέψουμε την καριέρα ενός ανθρώπου, προς Θεού».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας πολύ ωραίος ηθοποιός, χρήσιμος για το ελληνικό θέατρο και συνεχίζει και παίζει. Σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις, ποτέ δεν σταμάτησε να παίζει, λόγω του metoo υπήρχε η παύση, μέσα στο metoo έκανε και μια ταινία και καλά κάνει και να έχει επιτυχία. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι εμείς καλεστήκαμε να πούμε τι συνέβη και αυτό έγινε. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved