Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Η διάθεση ενός ανθρώπου να αλλάξει είναι κάτι που το βρίσκω συγκινητικό»
Media

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Η διάθεση ενός ανθρώπου να αλλάξει είναι κάτι που το βρίσκω συγκινητικό»

Για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν τον απολαμβάνουμε καθημερινά στον ρόλο του Χριστόφορου Μπουραντά στη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών».

Ο λόγος για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος μιλάει για τη σειρά, την συνεργασία και τι του αρέσει στον ήρωά του.

1675686776916-935281635-lazaros-georgakopoulos.jpg



Πώς κυλάει για εσάς, μέχρι στιγμής, η φετινή σεζόν;

Κυλάει πολύ όμορφα. Είχα καιρό να κάνω γυρίσματα και θέατρο μαζί. Τελευταία φορά ήταν στην παράσταση «Προδοσία», που έκανα και τον «Σασμό», αλλά τα γυρίσματα είχαν κρατήσει 4,5 μήνες. Φέτος, είναι όλη η σεζόν, οπότε είναι πιο δύσκολο, αλλά έχουμε τόσο καλή συνεργασία και στο θέατρο και στον «Παράδεισο των κυριών», που νομίζω ότι όλα θα κυλήσουν πολύ ήρεμα και ευχάριστα. Η συνεργασία πάντοτε παίζει ρόλο, το να ξεκινάς με χαρά να πας στο γύρισμα ή στο θέατρο. Οπότε για μένα είναι πολύ σημαντικό, και τα έχουμε καταφέρει και στις δύο περιπτώσεις. Είμαι ευτυχής!

Πρωταγωνιστείτε για δεύτερη σεζόν στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών». Τι έχετε κερδίσει από τη συγκεκριμένη δουλειά;

Η σειρά αναφέρεται σε μια δεκαετία που έχω γεννηθεί και που για μένα είναι σημαντική για την Ελλάδα. Οπότε ήταν ένας ισχυρός λόγος για να πω το «ναι». Αυτή η δεκαετία είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και ήθελα να την εξερευνήσω. Αρχίζει η Ελλάδα να αλλάζει, ανθεί η αστυφιλία, αλλάζουν τα πράγματα σχετικά με τη θέση της γυναίκας, αρχίζει η ανοικοδόμηση της Αθήνας, η ενασχόληση με τη μόδα. Από εκεί και πέρα, πρόκειται για ένα σίριαλ όπου υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με όλους τους ανθρώπους και όταν μπορείς 6α είσαι ελεύθερος να εκφραστείς αυτό πάντοτε σε κάνει να προχωράς μπροστά. Μετά είναι οι άνθρωποι, που είναι ταλαντούχοι και εξαιρετικοί στη συνεργασία και αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλά. Είναι μια επιτυχημένη σειρά που σε φέρνει σε μεγαλύτερη επαφή με τον κόσμο. Για μένα, που δεν έκανα πολλή τηλεόραση, επειδή απευθύνεται σε ένα μεγαλύτερο κοινό, είναι πολύ ευχάριστη αυτή η αίσθηση ότι έχεις κάποιους φίλους στον δρόμο που ξαφνικά πετάγονται και σου ανοίγουν ολόκληρη συζήτηση για τη σειρά. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποια ώρα της ημέρας κάποιος σε περιμένει στο σπίτι του για να τον διασκεδάσεις, να τον ψυχαγωγήσεις και να τον βγάλεις λίγο από τα προβλήματά του.

paradeisos-(5).jpg

O Παράδεισος

Στη σειρά υποδύεστε τον Χριστόφορο. Τι είναι αυτό που σας ιντριγκάρει στον συγκεκριμένο ήρωα;

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι στην αρχή ήταν πιο μονοκόμματος, πιο σκληρός και σιγά σιγά άρχισε να αλλάζει. Το να βλέπουμε τα πράγματα που γίνονται γύρω μας, να ακούμε τους άλλους, είναι σημαντικό, και αυτό συνέβη κάποια στιγμή στη ζωή του Χριστόφορου. Η διάθεση ενός ανθρώπου να αλλάξει είναι κάτι που το βρίσκω συγκινητικό. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που λένε «Αυτός δεν έχει αλλάξει καθόλου, είναι καταπληκτικός». Νομίζω ότι το να μην αλλάζεις είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Το θέμα είναι να αλλάζεις προς το καλύτερο πηγαίνοντας συνέχεια προς το φως. Και ο Χριστόφορος Μπουραντάς είναι ένας τέτοιος άνθρωπος, θέλει να ανακαλύψει όλες τις καλές πλευρές που έχει μέσα του και να βαδίσει προς το φως, έχει περάσει δύσκολα, αλλά παλεύει να φτάσει σε ένα ξέφωτο, και αυτό είναι κάτι πούμε συγκινεί. Η στασιμότητα είναι θάνατος και ο Χριστόφορος πηγαίνει, ευτυχώς, μπροστά, και το εκτιμώ αυτό στους ανθρώπους γενικά

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved