Media

Η Σκορδά βγήκε ζωντανά στον «αέρα» του Χαμογέλα και πάλι και η Σίσσυ Χρηστίδου έτρεχε να κρυφτεί!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Κάπως αμήχανη ήταν η στιγμή που η Φαίη Σκορδά κλήθηκε στο τηλέφωνο από συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου και εκείνη δεν ήξερε πού να κρυφτεί! 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η δήλωση της Φαίης ότι δεν την πήρε ποτέ κανένας να τη ρωτήσει τι ακριβώς συμβαίνει με τα τηλεοπτικά της σχέδια και το τηλεοπτικό παρασκήνιο που ακούγεται.

Τότε, ο Γρηγόρης Μελάς αποφάσισε να την πάρει τηλέφωνο on air, με τη Φαίη Σκορδά να απαντάει στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου και να καλημερίζει τον γνωστό δημοσιογράφο, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι ήταν στον «αέρα».

Παρ' όλα αυτά, δεν ήταν εκείνη που σάστισε αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου που δεν περίμενε να συμβεί ό,τι τελικά συνέβη.

«Είμαι στον αέρα; Αλήθεια;» ρώτησε απορώντας η Φαίη Σκορδά όταν ενημερώθηκε ότι πράγματι είχε βγει η τηλεφωνική γραμμή στον αέρα.

xristidoud.jpg

Όταν ο Μελάς τη ρώτησε: «Έχω μια απορία. Έχεις μιλήσει για την επόμενη σεζόν με κάποιο κανάλι;», η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμα, σκέφτομαι πράγματα για το δικό μου μέλλον για του χρόνου. Θεωρώ ότι είναι νωρίς να μιλήσω τώρα, για τα Χριστούγεννα δεν ξέρω. Προτεραιότητα έχει πάντα το κανάλι στο οποίο βρισκόμαστε».

Στην ερώτηση για το αν θα άλλαζε τηλεοπτική ζώνη και από το πρωινό θα πήγαινε να κάνει βραδινή εκπομπή, η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε: «Υποθετικά δεν μπορώ να απαντήσω. Χρειάζεται χρόνο και σκέψη. Προτεραιότητά μου είναι το καθημερινό το πρωινό, είναι μέσα στην καρδιά μου. Μου άρεσε και η εμπειρία στο βραδινό, ακόμα και το My Style Rocks. Σίγουρα θέλω ένα καθημερινό, όπως πάντα, τώρα αν προκύψει κάτι άλλο…».

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved