Οι Πανθέοι: Ένα απρόσμενο νέο έρχεται να αλλάξει δραματικά τη ζωή της Μάρμως
Media

Οι Πανθέοι: Ένα απρόσμενο νέο έρχεται να αλλάξει δραματικά τη ζωή της Μάρμως

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Οι Πανθέοι;

Η Χρυσοστόμη συγκρούεται με τον Ανδρέα, όταν εκείνη αρνείται να εξηγήσει την αλλόκοτη συμπεριφορά που την οδήγησε να κάψει τα γράμματα της Καλής. Η γνωριμία της Μάρμως με τη Σοφία θα επηρεάσει θετικά τον Ανδρέα και θα επαναφέρει τις ισορροπίες στη σχέση του με τη Μάρμω.

pantheoi-xrisostomi.jpg

Η κηδεία του Δημήτρη θα ολοκληρωθεί χωρίς την παρουσία των Πανθέων, γεγονός που θα κλονίσει τη Θάλεια. Καθώς ο γάμος της πλησιάζει, η Λιάνα νιώθει να ασφυκτιά όλο και πιο πολύ. Ο Κίτσος δέχεται την πρόταση του Σολδάτου να φιλοτεχνήσει έργα της τράπεζας, σε μια ακόμα προσπάθειά του να ξεχάσει τη Μάρμω.

pantheoi-kentriki.jpg

Οι Πανθέοι

Η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του Χρυσίνα τρομοκρατεί τη Μιρέλλα ενώ κι ο Ισίδωρος μοιάζει αδύναμος να τον χαλιναγωγήσει. Κι ενώ η Χρυσοστόμη επιμένει με οποιοδήποτε κόστος να κρατήσει το μυστικό περί του νόθου επτασφράγιστο, η Ιλαρία αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δώσει ένα τέλος στην αγωνία του Ανδρέα.

Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο νέο έρχεται να αλλάξει δραματικά τη ζωή της Μάρμως αλλά και των Πανθέων...

PANTHEOI.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Οι Πανθέοι: Στα γενέθλια του Ανδρέα παρευρίσκονται όλοι οι Πανθέοι κι ο καθένας κρύβει τα δικά του μυστικά. Η Μάρμω δυσκολεύεται να διαχειριστεί την παρουσία του Κίτσου και ο Ανδρέας παραμένει απόμακρος, ενώ έχει στο γραφείο του τα γράμματα της Καλής που κρύβουν τη μεγάλη αλήθεια. Από την πλευρά της, η Χρυσοστόμη είναι αποφασισμένη να πάρει πάση θυσία τα γράμματα από τα χέρια του Ανδρέα, ενώ η Μερόπη θέλει να χωρίσει την κόρη της με τον Στέφανο. Εντωμεταξύ στο Γραμματικό, ο Χρυσίνας έχει μυριστεί τι τρέχει μεταξύ του Ισίδωρου και της Μιρέλλας και την απειλεί, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα. Κι ενώ όλα δείχνουν, πως τα μυστικά των Πανθέων θα γίνουν στάχτη, η Μάρμω αποφασίζει να πάει να συναντήσει τη Σοφία, ενώ ο Ανδρέας είναι έτοιμος να μάθει όλη την αλήθεια που τον αφορά...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved