Παράδεισος: Η Όλγα κλείνει τη Δωροθέα στη φυλακή

Γωγώ Μπρέμπου

Media

Παράδεισος: Η Όλγα κλείνει τη Δωροθέα στη φυλακή

Ο Παράδεισος των κυριών: Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ALPHA.

Η ζωή πολλών ηρώων ανατρέπεται δραματικά και ύστερα από όσα θα συμβούν τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όπως θα δούμε, ο Αποστολής αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Χρήστου για να τον εκβιάσει. Παρόλο που ο τελευταίος θέλει να τον σκοτώσει για να απαλλαγεί για πάντα από τις απειλές του, εκεί βρίσκεται η Βικτώρια. Η γυναίκα μαζί με τον Χρήστο προσπαθούν να πείσουν τον Αποστόλη να συμμαχήσουν για το καλό όλων. Συγκεκριμένα, του προτείνουν να πει στην κατάθεσή του στην Αστυνομία πως πίσω από όλες τις παρανομίες βρισκόταν ο Δούβλης, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να αποδειχθεί, γιατί έχει πεθάνει, και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουν οι Αρχές να τον κυνηγούν και δεν θα αναγκαστεί να τους προδώσει.

paradeisos.jpg

Λίγες ώρες μετά, ο Αποστολής πηγαίνει στην Αστυνομία και παραδίνεται και πράγματι στην κατάθεσή του ισχυρίζεται όσα του υπέδειξαν η Βικτώρια με τον Χρήστο. 0 άντρας, παρ’ όλα αυτά, συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο κρατητήριό. Κάποια στιγμή, τον επισκέπτεται ο Πάρης και τότε ο Αποστόλης τού εξομολογείται την αλήθεια για όσα έχουν συμβεί. Ότι δηλαδή η Βικτώρια και ο Χρήστος τού είπαν να πει ψέματα στην Αστυνομία, για τον Ρένο, που έβαλε φωτιά στον «Παράδεισο», για την περιουσία της Όλγας, για τις πράξεις της Βικτώριας αλλά και για τις κρυφές συναντήσεις που είχε όλο αυτό το διάστημα με τη Δωροθέα.

paradeisos.jpg

Παράδεισος - Γωγώ Μπρέμπου

Οι αποκαλύψεις αυτές σοκάρουν τον Πάρη, ο οποίος επιστρέφοντας στο σπίτι του εξομολογείται τα πάντα στη μητέρα του. Η Όλγα δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει αλλά και το γεγονός ότι η αδελφή της τόσο καιρό τής έλεγε ψέματα. Έτσι, λοιπόν, ενημερώνει αμέσως τον Γιαμμαλή και δίνει κατάθεση μαζί με τον Πάρη. Στη συνέχεια, ο αστυνόμος πηγαίνει στο κρατητήριο και ζητάει από τον Αποστόλη να πει όλη την αλήθεια. Όπως και γίνεται. 0 άντρας λέει αναλυτικά όσα έχουν γίνει και τότε βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τη Δωροθέα με την κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία. Εκείνη αδυνατεί να πιστέψει ότι η Όλγα την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο με αποτέλεσμα τώρα να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στη φυλακή.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved