Πανθέοι: Η Μάρμω γεννάει πρόωρα το παιδί της

Οι Πανθέοι 

Media

Πανθέοι: Η Μάρμω γεννάει πρόωρα το παιδί της

Πανθέοι: Δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Μάρμω, η οποία ενημερώνει τον Κίτσο πως είναι έγκυος στο παιδί του.

Η στάση του, όμως, την αναγκάζει να πει ψέματα στον Ανδρέα πως το μωρό είναι δικό του. Ο καιρός περνάει και τόσο η κοπέλα όσο και η Θάλεια γεννούν πρόωρα και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τη δική τους ζωή αλλά και των παιδιών τους. Η Μάρμω, έχοντας μάθει ότι είναι έγκυος, προσπαθεί να το διαχειριστεί. Η ίδια επιλέγει να κρύψει την αλήθεια από τον Ανδρέα και τη Σεβαστή και στη μοναδική που αποκαλύπτει την αλήθεια είναι η Νίνα.

pantheoi.jpg

Οι Πανθέοι

Τότε η τελευταία τη συμβουλεύει να μιλήσει με τον πατέρα του παιδιού της. Παράλληλα, ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί μία άλλη συγκλονιστική αποκάλυψη, που αφορά τον ίδιο και τους γονείς του. Τότε έρχεται σε ευθεία ρήξη με τον Ισίδωρο και τη Χρυσοστόμη, που τόσο καιρό γνώριζαν την αλήθεια για εκείνον και του κρατούσαν μυστικό πως δεν είναι γιος του Βλάση. 0 Κίτσος, απ’ την άλλη, έχει βάλει μπροστά το δικό του σχέδιο για να δείξει στη μητέρα του, Δέσποινα, πως αποδέχεται και εγκρίνει τη σχέση της με τον Σολδάτο. Κι ενώ η μέρα του διπλού γάμου της Διάνας και της Θάλειας πλησιάζει, ο Θωμάς και ο Χριστίνας είναι έτοιμοι να τα τινάξουν όλα στον αέρα! Την επομένη, η Μάρμω αποκαλύπτει στον Κίτσο πως το παιδί που περιμένει είναι δικό του.

f438e534-pantheoi.jpg

Στο άκουσμα της είδησης, ο νεαρός σοκάρεται και δεν μοιάζει έτοιμος να αναλάβει μια τόσο μεγάλη ευθύνη. Έτσι, λοιπόν, εκείνη ψάχνει απεγνωσμένα να βρει μια λύση. Μετά τη συμπεριφορά του Κίτσου, αποφασίζει να πει ψέματα στον Ανδρέα πως το παιδί είναι δικό του.

Πηγή mytv

DPG NETWORK