Πανθέοι: O Ανδρέας προσπαθεί να σώσει τη ζωή της γυναίκας του και του μωρού τους
Media

Πανθέοι: O Ανδρέας προσπαθεί να σώσει τη ζωή της γυναίκας του και του μωρού τους

Πανθέοι: Εχουν περάσει πέντε μήνες από τους διπλούς γόμους στο σπίτι των Πανθέων και η ζωή για τη Μάρμω και τον Ανδρέα δείχνει να κυλάει αρμονικά, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί

0 έγγαμος βίος, ωστόσο, αποδεικνύεται δύσκολος τόσο για τη Διάνα, που συγκρούεται διαρκώς με τον σύζυγό της, όσο και για τη Θάλεια, που ο πεθερός της, ο Χριστίνας, δεν σταματάει να της φέρεται σκληρά. Η σχέση του Στάθη και της Αλέκας, τώρα, φαίνεται να βαδίζει κι αυτή προς τα σκαλιά της εκκλησίας.
Από την άλλη, η Χρυσοστόμη δείχνει να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της προς τον Ανδρέα, αλλά η απόμακρη στάση του την κάνει να διστάζει να τον προσεγγίσει.

f438e534-pantheoi.jpg

Παράλληλα, ο Κίτσος δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον έρωτά του για τη Μάρμω, το φάντασμα όμως της σχέσης τους μοιάζει να στοιχειώνει ακόμα και τους δύο. Κι ενώ ο Ανδρέας παλεύει να αντεπεξέλθει στις νέες, αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω του υπουργείου, ένα σοκαριστικό γεγονός ταράζει την οικογενειακή του γαλήνη! Η αγωνία για την οικογένεια των Πανθέων κορυφώνεται τόσο στην Αθήνα όσο και στο Γραμματικό, όπου Μάρμω και Θάλεια δίνουν η καθεμιά τη δική της πρόωρη μάχη για να γεννήσουν.

pantheoi-kentriki.jpg

Οι Πανθέοι

0 Ανδρέας σπεύδει να σώσει τη γυναίκα του αλλά και το μωρό, ενώ αντίστοιχα ο Λουκάς αναλαμβάνει να ξεγεννήσει τη Θάλεια. Ωστόσο, η πορεία των δύο τοκετών δεν θα έχει την ίδια κατάληξη για τις δύο γυναίκες, αφού μόνο η μία μάνα θα καταφέρει να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της...

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved