Σασμός: Η Κατερίνα Σούσουλα εισβάλλει στη σειρά! Ποια είναι η Λεμονιά και ποιες αλήθειες φέρνει;
Media

Σασμός: Η Κατερίνα Σούσουλα εισβάλλει στη σειρά! Ποια είναι η Λεμονιά και ποιες αλήθειες φέρνει;

Σασμός: Μία επίσκεψη θα φέρει την Αργυρώ αντιμέτωπη με μια αλήθεια που την ξαφνιάζει!

Η Εύα κάνει όλο και περισσότερο υποχείριό της τον Αντρέα. Ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει η τακτική της, αυτή ωστόσο δε φαίνεται να σταματά πουθενά. Η Καλλιόπη επιβεβαιώνει ότι ο άντρας που τη βρήκε δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες.

SASMOS-Xr.Xeila-Famelh-(1).jpg

Η Στέλλα λέει στον Αστέρη τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, η αντίδραση του όμως της προκαλεί εντύπωση. Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει. Μία επίσκεψή της θα τη φέρει αντιμέτωπη με μία αλήθεια που δεν θα περιμένει, και θα ταρακουνήσει τον κόσμο της συθέμελα.

Ο Μαθιός και η Βασιλική προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το θείο δώρο που έχουν λάβει. Ο Αντώνης διακόπτει τη χαρούμενη στιγμή για να τους ενημερώσει για κάποια σοβαρά θέματα.

Ποια είναι η Κατερίνα Σούσουλα;

SASMOS-Katerina-Soysoyla-(Lemonia).jpg

Απόφοιτος και υποτροφος της PMTP στην Αθήνα με παράλληλες σπουδές κλασικού & σύγχρονου τραγουδιού και φωνητικής στις τάξεις των Λαρίσα Ιασωνίδου, Αποστολή Ψυχράμη, αλλά και jazz τραγουδιού και αρμονίας με τη Λουκία Παλαιολόγου. Το καλοκαίρι του 2018 παρακολούθησε master classes πάνω στην τριπλέτα του μουσικού θεάτρου στη σχολή Steps On Broadway στη Νέα Υόρκη. Νωρίς ξεκίνησε να εργάζεται σε μεγάλες παραγωγές μουσικού θεάτρου της Αθήνας όπως CATS (Jellylorum), GREASE (Jan), HAIR (Jeannie), SPAMALOT (Lady of the Lake), EVITA, THE ADDAMS FAMILY, ANNIE, TEΡΑΤΑ, Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ, ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ κ.α.υπό την καθοδήγηση σπουδαίων συντελεστών όπως οι Δημήτρης Μαλισσόβας, Θέμις Μαρσέλλου, Κωνσταντίνος Ρήγος, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωκάς Ευαγγελινός, Γιώργος Θεοφάνους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved