Αποκαλυπτικός ο Θάνος Κιούσης: «Είπα stop όταν είδα ότι το πρόσωπό μου έπαιζε παντού»
Media

Αποκαλυπτικός ο Θάνος Κιούσης: «Είπα stop όταν είδα ότι το πρόσωπό μου έπαιζε παντού»

Ο Θάνος Κιούσης μίλησε αποκλειστικά στο Mega Καλημέρα για τα παιδικά του χρόνια, για το τιμόνι της παρουσίασης του 5Χ5 και την πατρότητα. 

κεφιού. Η ενασχόλησή του με τα ζογκλερικά ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο τμήμα Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Πειραιά.

«Πήγα σε σχολή τσίρκου στο Βέλγιο, επέστρεψα με το «τσίρκο ρεντίκολο» και έδινα παραστάσεις στο δρόμο. Άρχισα να κάνω μπαλέτο κι ενώ έκανα χορευτικές παραστάσεις, έμπλεξα και με το τραγούδι. Δημιούργησα την μπάντα «Σαλάτα» που είχε κάνει σαλάτα με χορό, τραγούδι και ζογκλερικα», είπε.

Στη συνέχεια άφησε στην άκρη τα καλλιτεχνικά και ασχολήθηκε με την οικογένειά του.

«Η μητέρα μου όταν της είπα ότι θα πάω σε σχολή τσίρκου απάντησε «τι να σου πω αγόρι μου, ό,τι σε φωτίσει ο Θεός». Τώρα που είμαι γονιός τους νιώθω πολύ περισσότερο. Δεν ξέρω πως θα το έπαιρνα εγώ».

kiousis.jpg

«Στο σχολείο ήμουν πολύ δημοφιλής και παιδί της πλάκας. Μία φορά σηκώθηκα για προσευχή στο σχολείο, γελούσαν όλοι και με φώναξε ο διευθυντής στο γραφείο».

Μπορεί ο ίδιος να ήταν κοινωνικός, ωστόσο ήταν πολύ ντροπαλός με τα κορίτσια και προσπάθησε να κάνει σχέση μετά το Λύκειο.

Ο Θάνος Κιούσης είναι κυρίως γνωστός ως Τόνι Σφήνος. Πως αποφάσισε να αποκαλυφθεί; Όπως είπε ο ίδιος:

«Πάντα ήμουν ο Θάνος επαγγελματικά και περίμενα να έρθει η σωστή στιγμή. Πήγαινα στα κανάλια πάντα με δικές μου προτάσεις και τις έχω ακόμη στο συρτάρι μου».

kiousis.jfif

Ο ίδιος δήλωσε πως τηλεοπτικά θα ήθελε να βγει στο δρόμο και να τριγυρίζει ή να κάνει ένα φανταχτερό show με μπαλέτο και ορχήστρα.

Όπως αποκάλυψε ο Θάνος Κιούσης, παλαιότερα του είχε γίνει πρόταση να κάνει το YFSF, αλλά αρνήθηκε.

«Είπα stop όταν είδα ότι το πρόσωπο μου έπαιζε παντού. Πρέπει να λείψεις λίγο από τον κόσμο, αλλιώς θα «καείς» εύκολα και γρήγορα».

1701761107979-761926345-kiousis.jpg

Ένα από τα πράγματα που σκεφτόταν όταν ανέλαβε το τιμόνι της παρουσίασης του «5Χ5» ήταν η σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, με τον ίδιο να λέει πως ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί, ενώ αποκάλυψε πως πάντα ήταν θαυμαστής του Χρήστου Φερεντίνου.

«Η Μαρία Μπεκατώρου και η Ζέτα Μακρυπούλια μου φαίνονται εξαιρετικές σε αυτό που κάνουν», δήλωσε.

sfinos2018.jpg

Για την πατρότητα δήλωσε:

«Ως μπαμπάς κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μπαμπάς. Σε 10 χρόνια φαντάζομαι να είμαστε φίλοι και ωραία παρέα με τους γιους μου. Μας φαντάζομαι να κάνουμε οικογενειακώς ταξίδια με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο στην Ευρώπη και τον κόσμο», αποκάλυψε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved