Σκορδά για Στάνκογλου - Χρηστίδου: «Το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν, να πω ψέματα;»
Media

Σκορδά για Στάνκογλου - Χρηστίδου: «Το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν, να πω ψέματα;»

Viral σε όλα τα ΜΜΕ έχει γίνει σήμερα ο Γιάννης Στάνκογλου μετά την αποκάλυψη της νέας του σχέσης από το Happy Day χθες και τα σημερινά πρωτοσέλιδα που τον θέλουν σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ασχολίαστο δεν θα μπορούσε να αφήσει όλο αυτό που έχει γίνει και η Φαίη Σκορδά σήμερα μέσα από την εκπομπή της Fay's Time.

«Υπάρχει αυτή η είδηση και κάποιοι δημοσιογράφοι την ξέρουν. Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει, για καμία σχέση, για κανένα ζευγάρι. Είτε είναι ηθοποιοί, είτε είναι τραγουδιστές, είτε παρουσιαστές. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν φωτογραφίες στα εξώφυλλα περιοδικών, από παπαράτσι.

skorda.jpeg

Χθες βλέποντας το απόσπασμα, υπήρχε μια καλή διάθεση και από την πλευρά της Σταματίνας και από την Τίνα. Κρατάμε αυτό που λέει ο Στάνκογλου, σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να αναστώσουμε, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είχε η Τίνα την πληροφορία», ήταν το πρώτο σχόλιο της Φαίης Σκορδά επί του θέματος και συνέχισε:

«Αν είναι έτσι τότε, γιατί όλες οι εκπομπές και όλα τα site ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα που έτυχε να το ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή; Γιατί κάποιος θα το έλεγε κάποια στιγμή. Ξαφνικά ξύπνησαν εκεί και άρχισαν να λένε για τον Στάνκογλου; Κάτι ξέρουνε. Εγώ έχω ακούσει κάποια άλλα πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα ξέρω όμως, δεν τα έχω δει με τα μάτια μου όμως, γι’ αυτό δεν τα αναφέρω. Το συγκεκριμένο κι εγώ το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν. Τι να σου πω, ψέματα. Αυτό που λέει η Τίνα το έχω ακούσει..».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε ο Λιάγκας για Στάνκογλου – Χρηστίδου: «Τρελαίνομαι με την υποκρισία»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved