«Να καταλάβουν οι άνθρωποι της TV πως οι εκπομπές δεν γίνονται για να μαλώνουμε με συνεργάτες»
Media

«Να καταλάβουν οι άνθρωποι της TV πως οι εκπομπές δεν γίνονται για να μαλώνουμε με συνεργάτες»

Ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος μετράει τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο πάνελ της εκπομπής Πάμε Δανάη, μιλάει για τις συνεργασίες του, για τη δύσκολη πρωινή ζώνη των καναλιών αλλά και για τα δεδομένα που θέτει ο ίδιος κάθε φορά που πρόκειται να ξεκινήσει μία συνεργασία... 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, έχοντας περάσει τόσο από τον Έντυπο Τύπο όσο και από τα τηλεοπτικά πλατό, μιλάει με σιγουριά για όσα διακρίνει να συμβαίνουν στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι ενώ παραδέχεται πως έχει αλλάξει κατά πολύ τη συμπεριφορά του, όντας μέρος της ελληνικής τηλεόρασης...

Τηλεοπτικά, δύσκολη η πρωινή ζώνη φέτος.

Συμβαίνουν πολλά! Ευτυχώς ούτε εγώ ούτε η εκπομπή έχουμε καμία εμπλοκή. Πιστεύω πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που πλέον το θέμα των εκπομπών είναι οι ίδιες οι εκπομπές. Να κουνήσουν το δάχτυλο στους απέναντι, να διαπληκτιστούν κ.ο.κ. Γίνεται μια σφαγή για το ποιος θα επικρατήσει με τα πιο περίεργα μέσα. Θα ήθελα να καταλάβουν κάποια στιγμή οι άνθρωποι της τηλεόρασης πως οι εκπομπές δεν γίνονται για να λέμε τις ιστορίες της ζωής μας και να μαλώνουμε με τους συνεργάτες μας. Αυτό είναι ένα ριάλιτι που δεν έχει τελειωμό και όριο. Στο εξωτερικό δεν συμβαίνει αυτός ο αγώνας αυτοπροβολής που μόνο εκπομπή δεν ονομάζεται.

pame-danai.jpg

Όρια βάζεις στις συνεργασίες σου;

Έχω μάθει να μη λέω τη γνώμη μου εκτός αέρα της εκπομπής. Όπως σε όλες τις δουλειές έτσι και σε όλες τις εκπομπές υπάρχουν πράγματα που δεν μας αρέσουν. Εγώ πια δεν λέω τη γνώμη μου και αυτό μου έχει προσφέρει ισορροπία. Παλιά είχα αυτό το μαχητικό και το φιλότιμο να πω τη γνώμη μου, σώνει και καλά. Ωστόσο, το φιλότιμο δεν βγαίνει πάντα σε καλό.

Ποια είναι τα δεδομένα για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία;

Η τηλεόραση έχει την τάση να τα τσουβαλιάζει όλα. Για παράδειγμα, λένε πως για τα πάνελ έχουν το «χ» ποσό. Τι σημαίνει αυτό; Επειδή καθόμαστε στο πάνελ είμαστε όλοι ίδιοι; Αν έχεις σπουδάσει, αν έχεις μεταπτυχιακό, αν έχεις κάνει ρεπορτάζ έχεις δοκιμαστεί στον γραπτό λόγο, σημαίνει πως είσαι ίδιος με έναν παίκτη ριάλιτι ή με κάποιον που έχει απλώς followers στο Instagram; Θέλω να σέβονται τα βιογραφικά των ανθρώπων και την ιστορία του καθενός. Στο Mega, όμως και στην εκπομπή που είμαι λαμβάνουν υπ' όψιν τους αυτά που αναφέρω. Ο διευθυντής μας Κώστας Σούσουλας, η project manager Μαίρη Κούσουλα, η αρχισυντάκτρια Δήμητρα Παλούδη και η Δανάη ξέρουν να εκτιμούν τους ανθρώπους.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved