Αϊβάζης: «Με διέλυσες με αυτή την ερώτηση» - Θα πήγαινε καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα;
Media

Αϊβάζης: «Με διέλυσες με αυτή την ερώτηση» - Θα πήγαινε καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα;

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε πως πλέον τον έχει απορροφήσει η σκηνοθεσία και γι’ αυτό δεν ασχολείται με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις σε σειρές. «Ήμουν στη Μύκονο και ο Τάκης Ζαχαράτος μου γνώρισε τον Αλέξανδρο Ρήγα. Έτσι έπαιξα στο Κόκκινο Δωμάτιο», αποκάλυψε.

aivazis-(1).jpg

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν θεωρούσε ποτέ τον εαυτό του άνθρωπο και στο σχολείο ήταν από τα παιδιά που περνούσαν απαρατήρητα. «Οι ρόλοι των ζεν πρεμιέ περνάνε λίγο πιο ελαφριά, από την άποψη ότι λένε “αυτός είναι ωραίος, παίζει με την ομορφιά του”».

Θα έκανε ποτέ καθημερινό σίριαλ μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου; «Ναι, γιατί να μην έκανα; Με τη Μαρία δεν επιβάλλουμε αυτό που πιστεύουμε. Εκείνη με παρακίνησε να πάω στο Asia Express».

Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως δεν θα πάει καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα επειδή είναι θυμωμένος, ενώ ανέφερε πως έχει κινηθεί νομικά για ψεύτικα δημοσιεύματα που αφορούσαν το παιδί του.

aivazis-(2).jpg

«Για το «Πρωινό» και βέβαια μιλήσαμε. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε», είπε για την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, και συνέχισε:

«Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια».

aivazis-(5).jpg

«Όταν διεκδίκησα τη Μαρία Κορινθίου ήμουν σε σχέση, όπως και εκείνη. Αυτό που συνέβη με τη Μαρία ήταν πολύ κεραυνοβόλο. Πρώτα χωρίσαμε από τις σχέσεις μας και μετά φιληθήκαμε. Όταν την είδα είπα “αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου”».

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρίσκεται στην προετοιμασία των γυρισμάτων της νέας του ταινίας με τίτλο Abyss, ελπίζοντας πως θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2024.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved