«Πήρα τηλέφωνο τον Στάνκογλου μετά από αυτό και του λέω, τι έχει γίνει εδώ;»
Media

«Πήρα τηλέφωνο τον Στάνκογλου μετά από αυτό και του λέω, τι έχει γίνει εδώ;»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος έκανε την συνέντευξη με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στα τόσα χρόνια δεν του έχει ξανασυμβεί αυτό, να μην ρωτήσει ο ίδιος κάτι συγκεκριμένο και η συνέντευξη να γίνεται αφορμή για φήμες περί νέας σχέσης.

91301925-stankoglou.jpg

Πάντως, ο ίδιος είπε πως τρεις μέρες μαζί του στην Κύπρο, δεν έπεσε στην αντίληψη του πως κάτι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

«Πρώτη φορά μου έχει τύχει στα τόσα χρόνια να κάνω συνέντευξη, όπου να μην έχω ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο τον καλεσμένο. Στην περίπτωση του Γιάννη Στάνκογλου δεν ρώτησα τίποτα για νέα σχέση ή οτιδήποτε. Μετά έπαιζε η συνέντευξη και έγινε χαμός για τη νέα του σχέση. Τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτό και του λέω, τι έχει γίνει εδώ;

stankoglou.jpg

Μου απάντησε ότι ούτε εκείνος έχει καταλάβει. Δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά που ακούστηκαν. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά του. Δεν τον ρώτησα ποτέ για νέα σχέση. Τρεις μέρες με τον Γιάννη Στάνκογλου στην Κύπρο, δεν έπιασε το ραντάρ μου κάτι που να δείχνει ότι βρίσκεται σε σχέση. Τον ένιωθα χαλαρό, οπότε μου έκανε και μένα εντύπωση μετά που βγήκε όλο αυτό. Νομίζω ότι δεν ισχύει. Ήταν ξαφνιασμένος όταν μιλήσαμε, το είδε με χιούμορ», είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved