Famagusta: Το νέο μεγάλο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς – Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου!
Media

Famagusta: Το νέο μεγάλο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς – Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου!

Στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν αναμένεται η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της δραματικής σειράς Famagusta στο Mega. Η ιστορική σειρά θα παρουσιάσει τα γεγονότα που συνέβησαν στην Κύπρο πριν από 50 χρόνια και μετά την εισβολή των Τούρκων.

Μετά το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ που βλέπουμε εδώ και αρκετούς μήνες στον αέρα του Μεγάλου καναλιού με πρωταγωνίστρια την Δέσποινα Μπεμπεδέλη, ήρθε η ώρα να πάρουμε μία μεγαλύτερη γεύση.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του πως η σειρά θα αποτελείται από 24 συγκλονιστικά επεισόδια.

undefined

Η σειρά «Famagusta» ξετυλίγει την ιστορία ενός μαχητικού δημοσιογράφου από την Αγγλία που ταξιδεύει στην Κύπρο για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 50 χρόνια από την επέτειο της τουρκικής εισβολής. Εκείνο που αγνοεί είναι πως τον ταραγμένο Ιούλιο του 1974, βρέφος ακόμη, αποχωρίστηκε στην Αμμόχωστο την πραγματική του μητέρα και μια οικογένεια, που δεν τον ξέχασε ποτέ.

Το σενάριο της σειράς «Famagusta» υπογράφει η Βάνα Δημητρίου. Στην έρευνα αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων ο Δημήτρης Τοκαρής και σύμβουλος δραματουργικής εξέλιξης, ο Κώστας Καπώνης.

famagusta.jpg

Famagusta

Ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς.

«Δεν ξεχνώ! Είμαι τόσο συγκινημένος που αυτή η δουλειά πλησιάζει στην πρεμιέρα της. Μια δουλειά φτιαγμένη με πολλή αγάπη για τον τόπο μου, την Κύπρο μου!!», έγραψε ο ίδιος!

https://www.instagram.com/reel/C0hZa2uMwGk/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved