Παράδεισος: Η Αμαλία αποκαλύπτει στη Μιράντα ότι είναι κόρη της

Παράδεισος - Μιράντα

Media

Παράδεισος: Η Αμαλία αποκαλύπτει στη Μιράντα ότι είναι κόρη της

Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία και η Μιράντα θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων στη συνέχεια της σειράς.

H μεγάλη αποκάλυψη που περίμενε το τηλεοπτικό κοινό και αφορά τις δύο ηρωίδες θα γίνει στα προσεχή επεισόδια. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Αμαλία, μαθαίνοντας πως η Μιράντα θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της για χάρη της Νικολέττας, καθώς πιστεύει πως εκείνη είναι η κόρη της, τρελαίνεται! Θέλοντας να προστατεύσει τη μητέρα της, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και με δάκρυα στα μάτια τής αποκαλύπτει πως είναι το παιδί της.

paradeisos.jpeg

Στο άκουσμα της είδησης, η Μιράντα σοκάρεται και η Αμαλία αρχίζει να της εξηγεί με λεπτομέρειες όλα όσα έχουν συμβεί. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει ενώ νιώθει άσχημα επειδή μπήκε ανάμεσα στον έρωτα που ένιωθε η κόρη της για τον Ντίνο. Όμως τη δεδομένη στιγμή το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να λογαριαστεί με τη Βικτώρια.Έτσι, πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά και της ζητάει τον λόγο για τα ψέματα που της έχει πει όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά, η Βικτώρια, όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά περνάει στην αντεπίθεση λέγοντάς της πως όλον αυτόν τον καιρό μεγάλωσε την κόρη της πλουσιοπάροχα! Φεύγοντας από εκεί, η Μιράντα νιώθει την ανάγκη να μείνει μόνη της.

paradeisos.jpg

Ο Παράδεισος των κυριών

Όμως ο Ντίνος την αναζητά τρελαμένος παντού. Προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί, αλλά μάταια. Η Μιράντα, όχι μόνο κρύβεται από εκείνον, αλλά παίρνει την απόφαση να χωρίσει μαζί του και να επιστρέφει στην Πάτρα.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved