Έρωτας Φυγάς: Μάρκος και Αλεξάνδρα γίνονται ζευγάρι και επίσημα

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Media

Έρωτας Φυγάς: Μάρκος και Αλεξάνδρα γίνονται ζευγάρι και επίσημα

Ραγδαίες είναι οι αλλαγές στη ζωή των ηρώων της δραματικής σειράς εποχής του OPEN, «Έρωτας φυγάς».

Θα δούμε τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα να γίνονται και επίσημα ζευγάρι, μετακομίζοντας σε δικό τους σπίτι, ενώ ο Ιάσονας χάνει όλη την περιουσία του και μένει ολομόναχος. Ένα μεγάλο όνειρο γίνεται επιτέλους πραγματικότητα για την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς».

1701346484930-526704358-EROTAS-FYGAS.jpg

Μετά την ανακοίνωση του Ιάσονα ότι χωρίζει τη γυναίκα του για να ζήσει με τον άντρα που αγαπάει πραγματικά, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα γίνονται και επίσημα ζευγάρι και ζουν πλέον ελεύθεροι τον έρωτά τους. Αν και έρχονται αντιμέτωποι με επικριτικά βλέμματα και κακόβουλα σχόλια από την τοπική κοινωνία της Μεσσήνης, τίποτα δεν τους σταματάει πια. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και εξελίσσονται με γοργό ρυθμό. Η Αλεξάνδρα ετοιμάζει τα πράγματά της για να εγκατασταθεί στο νέο σπίτι τους, όπου πρόκειται να ζήσουν τον έρωτά τους και με την... ευλογία του Ιάσονα, ο οποίος της δίνει διαζύγιο. Μάλιστα, οι εργάτες του αρχοντικού τη βοηθούν ώστε να στήσει το σπιτικό της.

erotas-fygas.jpg

Ωστόσο, η Ευγενία βγαίνει απάτη φυλακή, στερώντας από το ζευγάρι την παρουσία του Στεφανάκου, καθώς τον παίρνει μαζί της. Παρά την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα είναι ενθουσιασμένοι που ετοιμάζονται να κοιμηθούν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη. 0 χρόνος κυλάει υπέροχα και το ζευγάρι αισθάνεται ότι ζει σε παραμύθι, βιώνοντας πρωτόγνωρες στιγμές ευτυχίας. Ύστερα από λίγες ημέρες, όμως, μία απρόσμενη αποκάλυψη τους αναστατώνει και φέρνει την Αλεξάνδρα αντιμέτωπη με ένα φρικτό δίλημμα.

fygas.jpg

Ντάνη Γιαννακοπούλου

0 δικηγόρος της Μαργέτας πηγαίνει στο Κιάρι και ανακοινώνει στον Ιάσονα ότι όλη η περιουσία της μητέρας του περνάει στα χέρια της Αλεξάνδρας, η οποία καλείται να αναλάβει ξανά τη διαχείριση των κτημάτων. Αμέσως, ο άντρας την ενημερώνει και εκείνη αναστατώνεται. Δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και καλείται να σκεφτεί και να βάλει ως προτεραιότητά της το μέλλον των παιδιών της. Η εξέλιξη αυτή δυσάρεστε! πολύ τον Μάρκο, καθώς πιστεύει ότι η κίνηση της Μαργέτας έγινε προκειμένου να κρατήσει την Αλεξάνδρα για πάντα στο Κιάρι.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved