Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας χάνει όλη την περιουσία του
Media

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας χάνει όλη την περιουσία του

Έρωτας Φυγάς: Μετά την απόφασή του να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα και να την αφήσει να ζήσει με τον Γιωργάκη και τον Μάρκο, ο Ιάσονας αντιμετωπίζει μεγάλη κατακραυγή από την τοπική κοινωνία.

Μάλιστα, κάποιοι από τους άντρες που βρίσκονται εδώ και χρόνια στη δούλεψή του ως εργάτες εγκαταλείπουν το Κιάρι, επικαλούμενοι τις ηθικές αξίες που τους διακατέχουν. Ο Δεμερτζής θυμώνει που του γυρίζουν την πλάτη σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τον ίδιο και βιώνει πλέον τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του. Ύστερα από την επίσκεψή του στην Αθήνα για να πάρει δάνειο από τις τράπεζες για να σώσει ό,τι απέμεινε από την περιουσία του, φτάνει στα χέρια του ένας φάκελος με απρόσμενο περιεχόμενο.

1701346484930-526704358-EROTAS-FYGAS.jpg

Ο Ιάσονας δεν καταφέρνει να πάρει από πουθενά βοήθεια και χάνει όλη του την περιουσία. Η απόφαση της μητέρας του να τον αποκληρώσει σε συνδυασμό με λάθος χειρισμούς στην επιχείρησή του, τη θεομηνία που έπληξε το Κιάρι αλλά και τις ύπουλες κινήσεις που κάνει σε βάρος του ο Φάνης, σαμποτάροντας την επιχείρησή του, οδηγούν τον άλλοτε κραταιό επιχειρηματία στην καταστροφή. Μόνος και πικραμένος, αποφασίζει λοιπόν να απευθυνθεί στον μοναδικό άνθρωπο που του άπλωσε χείρα βοήθειας και δεν είναι άλλος από τον Στέφανο. Έτσι, πηγαίνει να τον συναντήσει προκειμένου να σώσει ό,τι μπορεί.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved