Οι Πανθέοι: O Κίτσος πηγαίνει στην Σύρο για να βρει την αγαπημένη του
STUDIO FOTOGENIA
Media

Οι Πανθέοι: O Κίτσος πηγαίνει στην Σύρο για να βρει την αγαπημένη του

Οι Πανθέοι: Η Μάρμω παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι.

Τότε ο Ανδρέας και η Σεβαστή κάνουν ό,τι μπορούν να τη στηρίξουν, όμως εκείνη νιώθει να «πνίγεται» και προσπαθεί να μην ξεσπάσει. 0 Κίτσος, τώρα, κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Μάρμω ώστε να θρηνήσουν μαζί την απώλεια του μωρού τους, που δεν πρόλαβε καν να έρθει στη ζωή. Έτσι, λοιπόν, ζητάει τη βοήθεια της Νίνας, όμως δεν δείχνει πρόθυμη να το κάνει.

pantheoi-kentriki.jpg

Οι Πανθέοι

Οι μέρες περνούν και η Μάρμω αποφασίζει να πάει στη Σύρο μαζί με τη Σεβαστή. 0 Ανδρέας συμφωνεί πως ο αέρας του νησιού θα της κάνει καλό και θα τη βοηθήσει να συνέλθει ύστερα από όσα πέρασε με την αποβολή της. Ο άντρας, μένοντας στην Αθήνα, δουλεύει τόσο στην κλινική όσο και στο υπουργείο για να μπορέσει κι αυτός να κρατήσει το μυαλό του απασχολημένο ώστε να μη σκέφτεται αυτό που συνέβη.

f438e534-pantheoi.jpg

Όταν, όμως, ο Κίτσος μαθαίνει πως η Μάρμω έχει φύγει για τη Σύρο, δεν μπορεί να μείνει άπραγος και αποφασίζει να πάει να τη βρει! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ισίδωρος πείθει τη Χρυσοστόμη να πάνε στον Ανδρέα και να του ζητήσει επιτέλους συγγνώμη. Όταν όμως φτάνουν στο σπίτι του Ανδρέα, τους περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved