Media

I Love Σου Κου: Η Μαγγίρα κάλεσε στο πλατό τον Χατζηδάκη: «Έλα να λύσουμε το beef στον 'αέρα'»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Την άφιξη του πρώτου καλεσμένου στο πλατό της εκπομπής I Love Σου Κου, δεν την περίμενε κανείς. 

Όμως, η Μπέττυ Μαγγίρα φρόντισε να αιφνιδιάσει τους τηλεθεατές που τις τελευταίες μέρες παρακολούθησαν τις δηλώσεις του άλλοτε συνεργάτη της Παναγιώτη Χατζηδάκη για τη μη συνέχιση της συνεργασίας του με την παρουσιάστριας στη νέα της στέγη, τον ΑΝΤ1.

i-love-sou-kou.jpg

Ο παρουσιαστής με δηλώσεις του είπε ότι δεν του έγινε πρόταση να είναι με την τηλεοπτική παρέα της Μαγγίρα το Σαββατοκύριακο στο κανάλι του Αμαρουσίου και πολλοί πίστεψαν ότι υπάρχει «πάγος» ανάμεσα στους δυο τους.

Κάτι που δεν ισχύει αφού ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σήμερα (9/12) βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής με την Μπέττυ Μαγγίρα να του λέει πως πρέπει να λύσουν το όποιο beef ανάμεσά τους στον «αέρα».

sou-kou.jpg

Φυσικά δεν υπάρχει καμία κόντρα και κανένας πάγος ανάμεσά τους αφού οι δύο πρώην συνεργάτες αγκαλιάστηκαν θερμά με το που συναντήθηκαν και φυσικά το έριξαν στην πλάκα.

Στη συνέχεια, όταν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης της είπε ότι νιώθει σαν να είναι ο Βασιλάκης Καΐλας της ελληνικής τηλεόρασης, εκείνη απάντησε με χιούμορ. Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο παρουσιαστών:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved